• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κινηματογραφική κουβέντα....

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Ήθελα κι εγώ να το δω αλλά τελικά τα έσπρωξα στο Brighton Rock. Αξίζει?
δεν κατάλαβα τι λες... Ναι, αξίζει όπως αξίζουν όλες οι ταινίες για εμένα που σε αμφιταλαντεύουν και σε κάνουν να αναθεωρείς μόνιμα την άποψή σου. Έχει και τα flaws του βέβαια τα οποία είναι και λίγο ενοχλητικά.

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Ήμουν μεταξύ του να δω Made in Dagenham (σε παρακμιακό east-end cinema) και του Brighton Rock (σε ακόμα πιο παρακμή cinema) και προτίμησα το δεύτερο. Οπότε ρώτησα αν αξίζει γιατί μας δημιούργησε μεγάλο διχασμό προτού αποκλειστει. :)

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
έχει ένα θεματάκι με τα "εκατομμύρια" στους τίτλους του;

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Ναι, εννοείς στους τίτλους αρχής που έχει την λέξη εκατομύρια εκατομύρια φορές στην οθόνη; :D

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
όχι. εννοώ το "Millions" και το "Slumdog Millioner"

liopyr

Member
Είδα το Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο True Grit! Μη το χάσετε!

Αν και δεν είμαι φαν του είδους, αφού τελείωσε η συγκεκριμένη ταινία μου άφησε την γεύση του μισού..

Ίσως επειδή μου φαινόταν πολύ πιο υποσχόμενη απ'ότι τελικά αποδείχθηκε η συνταγή Coen & Jeff Bridges, με τους πρώτους να αποδίδουν με τον ιδιαίτερο τρόπο τους μεν την εποχή, τον δεύτερο να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, αλλά την ταινία να κυλά σχεδόν αδιάφορα με εξαίρεση κάποιες εκρήξεις.
Ο Matt Damon δε, σχεδόν κομπάρσος.

Μου άφησε την εντύπωση πως ξεκίνησαν με ενθουσιασμό την ιδέα, και κάπου στο δρόμο στράβωσε και δεν ήξεραν τι να την κάνουν.

Ξαναλέω βέβαια πως μπορεί να γράφω και μαλακίες μιας και δεν έχω ιδιαίτερη επαφή με το είδος.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αν και δεν είμαι φαν του είδους, αφού τελείωσε η συγκεκριμένη ταινία μου άφησε την γεύση του μισού..

Ίσως επειδή μου φαινόταν πολύ πιο υποσχόμενη απ'ότι τελικά αποδείχθηκε η συνταγή Coen & Jeff Bridges, με τους πρώτους να αποδίδουν με τον ιδιαίτερο τρόπο τους μεν την εποχή, τον δεύτερο να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, αλλά την ταινία να κυλά σχεδόν αδιάφορα με εξαίρεση κάποιες εκρήξεις.
Ο Matt Damon δε, σχεδόν κομπάρσος.

Μου άφησε την εντύπωση πως ξεκίνησαν με ενθουσιασμό την ιδέα, και κάπου στο δρόμο στράβωσε και δεν ήξεραν τι να την κάνουν.

Ξαναλέω βέβαια πως μπορεί να γράφω και μαλακίες μιας και δεν έχω ιδιαίτερη επαφή με το είδος.

Με κάλυψες απόλυτα. :D

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Μα είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα τον Coen (και γι' αυτό δεν τους πολυσυμπαθώ) να λένε ιστορίες χωρίς ουδεμία διακύμανση. π.χ. ιστορία για απεχθή δολοφόνο το "No land" και όλα συμβαίνανε πάνω σε μια flat γραμμή χωρίς εκρήξεις και πριμαντόνες. Ένας φίλος υποστηρίζει ότι αυτό είναι τέχνη. Μπορεί να έχει δίκιο. Εμένα δεν με ικανοποιεί.

liopyr

Member
Έχουν κάμποσες δημιουργίες πάντως όπου συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.
Κάθε άλλο παρά flat μπορεί να χαρακτηριστεί δηλαδή ο Big Lebowski ή το (αγαπημένο μου) O brother, where art thou.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Μα είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα τον Coen (και γι' αυτό δεν τους πολυσυμπαθώ) να λένε ιστορίες χωρίς ουδεμία διακύμανση. π.χ. ιστορία για απεχθή δολοφόνο το "No land" και όλα συμβαίνανε πάνω σε μια flat γραμμή χωρίς εκρήξεις και πριμαντόνες. Ένας φίλος υποστηρίζει ότι αυτό είναι τέχνη. Μπορεί να έχει δίκιο. Εμένα δεν με ικανοποιεί.

Μετά από τις τελευταίες τους ταινίες τείνω μάλλον να συμφωνήσω μαζί σου.
Το χάρισμα το έχουν, αλλά έχω την αίσθηση ότι κάπου στο δρόμο τη χάνουν τη μπάλα..

Για μένα πάντως η καλύτερη ταινία τους και μια από τις πιο αγαπημένες μου γενικά, είναι το Miller's Crossing (Πέρασμα του Μίλλερ). Εκεί, ζωγράφισαν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom