Κινηματογραφική κουβέντα....

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Πήγα τελικά χθες και είδα το kinds of kindness. Πρώτη απόπειρα στο cine Paris ήταν sold out. Ευτυχώς ή δυστυχώς στην αίγλη Ζαππείου είχε εισιτήρια. Το μοναδικό θετικό ότι μέσα στην απίστευτη χθεσινή ζέστη εκεί είχε δροσιά.

Η ταινία δεν μου άρεσε καθόλου. Αισθάνθηκα σαν να με έπιασε κορόιδο. Σαν να είδα μισοτελειωμενες σκόρπιες ιδέες του καλλιτέχνη που τις ένωσε για να βγάλει μια ταινία, θα το έλεγα και αρπαχτή. Στο τέλος στη σκηνή που χορεύει η Emma Stone σκεφτόμουν να γράφει στην οθόνη σε πιάσαμε κορόιδο, πλήρωσες ολόκληρο εισιτήριο. Δεν μου φάνηκε καθόλου βαρετό, είχα ενδιαφέρον και στις 3 ιστορίες να δω που θα το πάει αλλά εκεί που φαινόταν ότι το πάει κάπου τελείωνε η ιστορία και με κόβανε τα γέλια. Το "Λανθιμικο χιούμορ" ήταν όντως παρόν και όπως πάντα απαίσιο.

Spark

Member
Είδα μια ταινία τρόμου ξεχωριστή, είναι από την Ινδία και το σενάριο έχει σχέση με αρχαίους θρύλους.
Είναι ταινία τρομακτική με δυνατά φωτογραφικά πλάνα που δεν βλέπεις σε δυτικές ταινίες, στην ταινία βλέπεις την Ινδική κουλτούρα του προηγούμενου αιώνα, μου άρεσε κ την προτείνω..
Tumbbad (2018)

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Την είδα και εγώ την συγκεκριμένη ταινία, καθώς ήθελα να μάθω γιατί έδωσε τέλος στην ζωή της τόσο νέα.....παρόλο που όλα έδειχναν ότι είχε πάρει κάποιες σωστές αποφάσεις...αλλά τελικά δεν ξέφυγε από την μοίρα της.

Spark

Member
Είδα την ταινία Upgrade (2018) επ.φαντασίας και μου άρεσε, την προτείνω..
Στο εγγύς μέλλον, η τεχνολογία ελέγχει σχεδόν όλες τις πτυχές της ζωής. Αλλά όταν ο Γκρέι, αυτο-προσδιορισμένος τεχνοφοβικός, έρχονται τα πάνω κάτω στον κόσμο του, η μόνη του ελπίδα για εκδίκηση είναι ένα πειραματικό εμφύτευμα μικροτσίπ που ονομάζεται Stem

Spark

Member
Είδα στο Youtube την ταινία SIREN και μου άρεσε, ωραίοι πρωταγωνιστές, ρομαντικό σενάριο την προτείνω. Έχει κατ επιλογή αγγλικούς υπότιτλους..

Μια νεαρή γυναίκα καταραμένη με ένα εμφανές άρωμα που την κάνει εξαιρετικά ελκυστική σε κάθε άντρα που συναντά έχει τελικά την ευκαιρία να ερωτευτεί. Ωστόσο, γρήγορα μαθαίνει ότι αυτός ο μοναδικός άντρας έχει τα δικά του μυστικά.

Spark

Member
Prometheus (2012) Ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ο σκηνοθέτης των ταινιών “Alien” και “Blade Runner”, επιστρέφει στο είδος που ο ίδιος καθιέρωσε. Με το ”Προμηθέας” δημιουργεί μια ρηξικέλευθη μυθολογία, στην οποία μια ομάδα εξερευνητών ανακαλύπτει στοιχεία για την προέλευση του ανθρώπινου είδους στη Γη. Τα στοιχεία αυτά τους οδηγούν σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι στα πιο σκοτεινά σημεία του σύμπαντος, όπου θα χρειαστεί να διεξάγουν έναν τρομακτικό αγώνα για να σώσουν το μέλλον της ανθρώπινης φυλής.
Κορυφαία ταινία επιστημονικής φαντασίας, την βάζω σε κατάταξη ν1, με βαθιά νοήματα και ερωτήματα όπως :γιατί οι εξωγήινοι δημιουργοί με εξελιγμένη τεχνολογία, αποφάσισαν να καταστρέψουν την δημιουργία τους;;
Η ταινία Prometheus παρότι είναι μεταγενέστερη από τις ταινίες Alien εξηγεί την προέλευση των εξοπλασμάτων. Ακολουθεί η ταινία Prometheus 2: Paradise (2016) και η ταινία Alien Covenant (2017)

duty_free

Member
είχα δει το the killing, χρόνια πολλά πριν (1996) και ειχα πάθει πλάκα, αἐρηδες, μοναστηράκι και ψυρρή (seferlees likes this shit)

Κατόπιν νόμισα ότι ηταν ενας ενθουσιασμός της στιγμής (διότι ήμουν τότε 2 ετων και ό,τι εβλεπα, μου φαινότανε πολυ λα3) και καταλαγιασε ο ιμερος περι του έργεως τουτου.

Τό ξανάδα όμως, το εχω εκτοτε δει καμποσάκις και καθε φορά σκεπτομαι τί εργάρα ρε μούτρα!

Συνεπως εστέ κάργα τυχεροί οι αθηναίοι που μπορειτε να το δειτε σε κινεμά του αστεος.

Σπεύσατε!

Spark

Member
Είδα την ταινία Passengers (2016) επ.φαντασίας και μου άρεσε, την προτείνω..
H Aurora (Jennifer Lawrence) και ο Jim (Chris Pratt) είναι δυο επιβάτες ενός διαστημόπλοιου που τους μεταφέρει σε μια καινούργια ζωή σε έναν άλλο πλανήτη. Το ταξίδι παίρνει θανάσιμη τροπή όταν, μυστηριωδώς, ξυπνούν από τις κάψουλες ύπνωσής τους, 90 χρόνια πριν φτάσουν στον προορισμό τους. Όσο ο Jim κι η Aurora προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο πίσω από αυτή τη δυσλειτουργία, ερωτεύονται ο ένας τον άλλο, ανίκανοι να αντισταθούν στην έντονη έλξη μεταξύ τους..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα