ludovica
Member
Στο πρώτο πλάνο σινεφίλ. Πίσω, γύρω και μπροστά κάπου 20.000 που δεν έχουν σχέση με τις τέχνες δυστυχώς.
Πάντως από μια βόλτα που έκανα χθες και προχθές σε 2 κινηματογράφους το κοινό δεν ήταν θεούσες, μάλλον πιτσιρικαρία ήταν που πήγε ή από περιέργεια ή επειδή ο κόσμος έχει ανάγκη από γέλιο τέτοιες μέρες.Πάντως η κινητοποίηση της εκκλησίας και όχι μόνο για τον άνθρωπο του Θεού φαίνεται να πιάνει τόπο
Ελληνικό box-office: «Oh, my God!» μεν, προβλέψιμο δε.
Εγώ δε βλέπω κάτι τέτοιο, ίσα-ίσα βλέπω πολύ κόσμο να ρωτάει στα social κάτω από σελίδες κινηματογράφων για τις ώρες προβολής, αλλά και όσους το είδανε να αποδίδουν τα εύσημα, κάτι που φυσικά δε μου κάνει εντύπωση από το Ελληνικό κοινό.ή επειδή ο κόσμος έχει ανάγκη από γέλιο τέτοιες μέρες.
Και σήμερα πιτσιρικάδες και τζερτζελο έχει πάντως. Καλά να είμαστε μέσα στην εβδομάδα θα σας κάνω φωτορεπορτάζ. Το κοινό θυμίζει συγκεντρώσεις Λεβέντη με την ορίτζιναλ.Εγώ δε βλέπω κάτι τέτοιο, ίσα-ίσα βλέπω πολύ κόσμο να ρωτάει στα social κάτω από σελίδες κινηματογράφων για τις ώρες προβολής, αλλά και όσους το είδανε να αποδίδουν τα εύσημα, κάτι που φυσικά δε μου κάνει εντύπωση από το Ελληνικό κοινό.
(off topic) Μάλλον τυχαίο θα ναι το γεγονός ότι όλοι ψάχνονται αν παίζεται στα θερινά σινεμά καθώς δεν έχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για είσοδο στα κλειστά...
Γνώμη για τις ταινίες που παίζει, έχεις; Καμιά συγκεκριμένη πρόταση;Ορίστε για να μη λέτε ότι δε βρίσκετε κουβανικες ταινίες.
Σάββατο, 11/9 Cuba Libre: Δεν το έχω δει, δεν έχω άποψη.Γνώμη για τις ταινίες που παίζει, έχεις; Καμιά συγκεκριμένη πρόταση;