Borealis
Member
Εμένα μου έμεινε η εντύπωση ότι θα συναντηθούν όταν είναι 64 να μιλήσουν για τον πατέρα (για το τελ μι χου αι εμ λέω)
δεν διανοούμαι οτι δεν καταλάβαινε τι συμβαίνει...οπως και γενικά σε τέτοιες ιστορίες που βγαίνουν στο φώς της δημοσιότητας και στην χώρα μας ε όχι δεν δέχομαι ότι ο άλλος γονιός είναι τοσο μ..ας που δεν παίρνει χαμπάρι τι γίνεταιO πατέρας τελικά καταλάβατε τι ρόλο έπαιζε?
Ντροπή Γιώργο, είχες κάνει κ likeΔεν τα ξέρω αυτά, να επέμβει ένας Μοντ!
Ή απλά ήταν ένας βλάκας που δεν ασχολείτο με τα παιδιά. Του στυλ τα παιδιά είναι δικιά σουδεν διανοούμαι οτι δεν καταλάβαινε τι συμβαίνει..
Ε μα αυτό, δεν έφτανε που πέρασαν τον τάραχο με την σκύλα τους έλαχε και αυτός ο πατέρας? ο μητσοτάκης τα βάφτισε?Ή απλά ήταν ένας βλάκας που δεν ασχολείτο με τα παιδιά. Του στυλ τα παιδιά είναι δικιά σου
δουλειά. Μου είχε κάνει εντύπωση που δεν είχε πάει καθόλου στο νοσοκομείο να επισκεφτεί τον γιό του.
Ε καλά τέτοια τύπισσα ποιος θα την παντρευόταν; Στην καλύτερη βούρλο.Ε μα αυτό, δεν έφτανε που πέρασαν τον τάραχο με την σκύλα τους έλαχε και αυτός ο πατέρας? ο μητσοτάκης τα βάφτισε?
Ε μα αυτό, δεν έφτανε που πέρασαν τον τάραχο με την σκύλα τους έλαχε και αυτός ο πατέρας? ο μητσοτάκης τα βάφτισε?
Η ζωή είναι πολύ σκληρή για κάποιους. Λες και είναι μουντζωμένοι από την γέννα τους.Ε καλά τέτοια τύπισσα ποιος θα την παντρευόταν; Στην καλύτερη βούρλο.
Ασ' τα ρε παν παν σε μενα τα λες? Εγω στα 10 μου εχασα το πολυτιμοτερο πραγμα που εχει ενας ανθρωπος στην ζωη του. Τον Ανδρεα Παπανδρεου!Η ζωή είναι πολύ σκληρή για κάποιους. Λες και είναι μουντζωμένοι από την γέννα τους.
Καημένο μου παιδί. Έζησες ένα δράμα.Ασ' τα ρε παν παν σε μενα τα λες? Εγω στα 10 μου εχασα το πολυτιμοτερο πραγμα που εχει ενας ανθρωπος στην ζωη του. Τον Ανδρεα Παπανδρεου!
Ο "πατέρας" σύμφωνα με το βιβλίο δεν ήταν ο φυσικός τους πατέρας αλλά πατριός. Ο πατέρας τους σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό όταν τα δίδυμα ήταν μόλις λίγων εβδομάδων. Τα παιδιά έζησαν για ένα χρόνο σε ίδρυμα προφανώς μέχρι να αποκατασταθεί η μητέρα και να βρει το κατάλληλο ματσωμένο κορόιδο για να παντρευτεί.O πατέρας τελικά καταλάβατε τι ρόλο έπαιζε?