teoper
Member
Audition του 1999 γιαπωνέζικη θρίλερ χωρίς να πολύ καταλάβω τι έγινε στο τέλος (ήταν και 2 τη νύχτα όταν τελείωσε)
Διαβάζω στα trivia της ταινίας:Αντίχριστος αν έχετε γερό στομάχι. Με τα θρίλερ έχω πολύ καλή σχέση αλλά ομολογώ ότι στο τελευταίο γονάτισα από.την σκληρότητα των σκηνων
Χαχα αν μιλάμε για σκηνοθεσία ε; Ξεκίνα από το πρώτο που αναφέρω. Η μη τι άλλο έχει ανατρεπτικό σενάριο. Αν τα αντέξεις δες και το nymphomaniac. Επίσης βγάζει πολύ αηδία αλλά δεν ξέρω πολλούς να έχουν ασχοληθεί με αυτή τη θεματολογία τόσο ωμάΔιαβάζω στα trivia της ταινίας:
The Sound Engineer actually swallowed a microphone and recorded the inner audio of his body in order to achieve certain similar sounds for the film.
Ιντριγκαδόρικα μου ακούγονται όλα αυτά. Μπορεί να το τολμήσω.
Πολυαγαπημενη. +1 από μεναΕφτασε η ωρα να προτεινω και εγω!!
Δεν ξερω αν εχει προταθει, δεν ξερω ποιος την εχει δει και ποιος οχι αλλα.......η ταινια τα σπαει για μενα!!
Warrior (του 2011) με τον Tom Hardy
Ταινια με θεμα το μποξ (δρασης θα ελεγα) οπου δυο αδερφια που εχουν απομακρυνθει......θα βρεθουν αντιμετωποι πανω στο ρινγκ....
Οποιος τη δει ας μου πει μετα και εντυπωσεις!!
Είδα τον Αντίχριστο ,αν και αρκετά σκληρή ταινία δεν μπορώ να την κατατάξω στις κλασσικές ταινίες θρίλερ...νομίζω ο Τρίερ είναι μιά κατηγορία από μόνος του..ναι μεν "θρίλερ"αλλά είναι ταινία(όπως όλες του)με συμβολισμούς,μου άρεσε (δεν ξετρελλάθηκα κι όλας)αυτό το παιχνίδι των συμβολισμών μέσα από τα στοιχεία της φύσης ,η πολύπλοκη και περίεργη σχέση του ζευγαριού μέσα από την τραγικότητα που βίωσαν...όντως ακραίες αρκετές σκηνές (θυμάμαι θεατές να φεύγουν να παρατάνε την ταινία)Θα την ψάξω αν κ δύσκολο να μου έχει ξεφύγει είμαι μανιακ με τις γαλλικές και ιταλικές.
Επίσης υπάρχει κανείς αρκετά βαρεμενος σαν εμένα που να έχει δει θρίλερ παράξενων σκηνοθετών τύπου Λαρς Φον Τρίερ? Το Δαμαζοντας τα κύματα, Dogville και το Αντίχριστος αν έχετε γερό στομάχι. Με τα θρίλερ έχω πολύ καλή σχέση αλλά ομολογώ ότι στο τελευταίο γονάτισα από.την σκληρότητα των σκηνων
Την κινηματογραφιση του τριερ δεν μπορει καποιος να την καταταξει στα θριλερ. Εχει ολοκληρη φιλοσοφια για το πως γυριζονται οι ταινιες του. Τρομερος σκηνοθετης, ιδιοφυια αλλα οι τελευταιες του ταινιες ειναι προς το χειροτερο σε συγκριση με τις προηγουμενες. Επισης εχει βγαλει και μια αρκετα καλη μινι σειρα το kingdom. Αλλα εδω παμε σε αλλο ειδος κινηματογραφου. Δεν ειναι ταινιες ευρειας απηχησης. πχ για ωμη/σκληρη ταινια δειτε το salo του παζολινι ή το holy mountain του jodorowsky. Το τελευταιο ειναι επος και για να γυριστει χρηματοδοτηθηκε απο τον john lenon.Θα την ψάξω αν κ δύσκολο να μου έχει ξεφύγει είμαι μανιακ με τις γαλλικές και ιταλικές.
Επίσης υπάρχει κανείς αρκετά βαρεμενος σαν εμένα που να έχει δει θρίλερ παράξενων σκηνοθετών τύπου Λαρς Φον Τρίερ? Το Δαμαζοντας τα κύματα, Dogville και το Αντίχριστος αν έχετε γερό στομάχι. Με τα θρίλερ έχω πολύ καλή σχέση αλλά ομολογώ ότι στο τελευταίο γονάτισα από.την σκληρότητα των σκηνων