romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Κι εμένα η Ντέιβις μου άρεσε πάρα πολύ όπως και ο Ουάσιγκτον και γενικά η ταινία που πρωταγωνιστούσαν το "Fences"μπορώ να πώ ότι την βρήκα ακόμα πιό ενδιαφέρουσα και απο το"Μoonlight"(βρήκα κάποια κοινά στοιχεία και στις 2 ταινίες.)Και ενώ θα περίμενε κανείς από τους Μπόνι και Κλάιντ να κλέψουν τον φάκελλο, αυτοί απλώς τον μπέρδεψαν (πέρασαν και τόσα χρόνια) στέλνοντας όμως τελικά το ''αγαπημένο'' φιλμ στον απόπατο. Από αυτά που είδα όντως η Ντέιβις ήταν πολύ καλή ενσαρκώνοντας την πανηλίθια (πλάκα κάνω) σύζυγο του Ουάσιγκτον και επίσης μου έμεινε η εντύπωση ότι το Μάντσεστερ άξιζε κάτι περισσότερο από το όσκαρ του Άφλεκ. Ίσως ή Ντέιβις θα έπρεπε να είναι υποψήφια για πρώτου ρόλου και να επέτρεπε την Γουίλιαμς να το αρπάξει το αγαλματάκι.
Οσο για την Εμα παρ ολο που η ταινία Λα λα λα κλπ ..τα έχουμε προαναφέρει οκ ναι μιά πολύ απλή συνηθισμένη ιστορία ναι μεν αλλά η Εμα αποτύπωσε πάρα πολύ καλά το συναίσθημα στις διάφορες περιόδους της ζωής της,χωρίς να είναι ρόλος ιδιαιτέρων απαιτήσεων.
.Το ίδιο ακριβώς θα έλεγα και για τον Αφλεκ.Μόλις σήμερα είδα την ταινία"Το σπίτι δίπλα από τη θάλασσα"Οχι κάτι ιδιαίτερο...μελαγχολική πικρή ιστορία που όμως ο πρωταγωνιστής δίνει την ψυχή του και σε κάνει θες δε θες σ αρέσει δεν σ αρέσει η ιστορία να μπεις στο πετσί του και να νοιώσεις την κάθε στιγμή που βιώνει!αλλά για Όσκαρ;;
Last edited: