mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
Επειδή Μεξικό δεν είναι μόνο παραλίες, αρχαία μνημεία ή εμπόριο.
γαλλικο σινεμα 4 ever!
Μήπως εννοείς "Το Νησί" με τους Σκάρλετ Γιοχανσον και Γιουαν Μακ Γκρέγκορ;Θέλω βοήθεια. Θέλω τον τίτλο αυτής της ταινίας. Είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας στην οποία όλοι οι κάτοικοι ζούσαν έγκλειστοι και υπό συνεχή επιτήρηση. Έτρωγαν συγκεκριμένα φαγητά σε συγκεκριμένες ποσότητες και κάθε μέρα τους μετρούσαν τις ενδείξεις στο αίμα με πολύ προχωρημένη τεχνολογία. Αν λοιπόν μια μέρα οι ενδείξεις δεν είναι καλές, τους απαγορεύουν να φάνε κάτι ή τους επιβάλουν να φάνε κάτι άλλο. Ζούνε σε κάτι σα σφαίρα κι απαγορεύεται να βγουν απο'κει γιατί (τους έχουν κάνει να πιστεύουν ότι) κινδυνεύουν. Επίσης απαγορεύεται να ερωτευθούν, καθώς και να έχουν μυστικές συζητήσεις. Και φορούν μάλλον ομοιόμορφα ρούχα που μοιάζουν λίγο με διαστημικά. Στην ταινία 2 νέοι όμως έλκονται και ο νέος αποφασίζει να βγει από τη σφαίρα. Αυτά τα λίγα. Αν ξέρει κάποιος ποια ταινία λέω ή αν έχει υπόψη του περισσότερες από μια ταινίες να τις ψάξω, ας μου πει τίτλο
μπηπως εννοείς αυτή? είναι σε μια πόλη κάτω απο θόλο κ.τλ που αναφέρειςΘέλω βοήθεια. Θέλω τον τίτλο αυτής της ταινίας. Είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας στην οποία όλοι οι κάτοικοι ζούσαν έγκλειστοι και υπό συνεχή επιτήρηση. Έτρωγαν συγκεκριμένα φαγητά σε συγκεκριμένες ποσότητες και κάθε μέρα τους μετρούσαν τις ενδείξεις στο αίμα με πολύ προχωρημένη τεχνολογία. Αν λοιπόν μια μέρα οι ενδείξεις δεν είναι καλές, τους απαγορεύουν να φάνε κάτι ή τους επιβάλουν να φάνε κάτι άλλο. Ζούνε σε κάτι σα σφαίρα κι απαγορεύεται να βγουν απο'κει γιατί (τους έχουν κάνει να πιστεύουν ότι) κινδυνεύουν. Επίσης απαγορεύεται να ερωτευθούν, καθώς και να έχουν μυστικές συζητήσεις. Και φορούν μάλλον ομοιόμορφα ρούχα που μοιάζουν λίγο με διαστημικά. Στην ταινία 2 νέοι όμως έλκονται και ο νέος αποφασίζει να βγει από τη σφαίρα. Αυτά τα λίγα. Αν ξέρει κάποιος ποια ταινία λέω ή αν έχει υπόψη του περισσότερες από μια ταινίες να τις ψάξω, ας μου πει τίτλο
Ξέρω τρεις ταινίες σε συνέχεια μ' αυτή την υπόθεση, βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα και ο τίτλος τους είναι: μνημόνιο ένα, δυο και τρία!!! κάτι ακούστηκε ότι σύντομα μπορεί να γυριστεί και το τέσσερα...όλοι οι κάτοικοι ζούσαν έγκλειστοι και υπό συνεχή επιτήρηση. Έτρωγαν συγκεκριμένα φαγητά σε συγκεκριμένες ποσότητες και κάθε μέρα τους μετρούσαν τις ενδείξεις στο αίμα με πολύ προχωρημένη τεχνολογία. Αν λοιπόν μια μέρα οι ενδείξεις δεν είναι καλές, τους απαγορεύουν να φάνε κάτι ή τους επιβάλουν να φάνε κάτι άλλο. Ζούνε σε κάτι σα σφαίρα κι απαγορεύεται να βγουν απο'κει γιατί (τους έχουν κάνει να πιστεύουν ότι) κινδυνεύουν. Επίσης απαγορεύεται να ερωτευθούν, καθώς και να έχουν μυστικές συζητήσεις