sezar7
Member
εμενα μου αρεσε -Το "Μαύρο ψωμί" το είδε κανείς; Αξίζει; Να πάω να το δω;
Το είδα το Σάββατο αλλά δεν έχω καταλήξει τελικά στο κατά πόσο μου άρεσε η ταινία.Το "Μαύρο ψωμί" το είδε κανείς; Αξίζει; Να πάω να το δω;
παρα πολυ καλο -και τελειος -απιστευτος ο Ivo- παρα πολυ καλη μια αλλη Γεωργιανή ταινία, τοΕπειδή θεωρω προιοντα απεχθους προπαγάνδας τα ταινιάκια αμερικανικής προέλευσης (με εξαίρεση τα "καμμένα" θρίλερ, αυτά τα βλέπω για να γελάω), τα τελευταία χρόνια εχω στραφεί σε παραγωγες ξένων χωρών όπως για παράδειγμα ισπανικές.
Κατά καιρούς βρίσκω διαμάντια. Ενα απο αυτά είναι και μια ταινία εσθονογεωργιανής παραγωγής -μην τρομαζετε- που λαμβάνει χωρα στα εσθονικά χωριά στον πόλεμο στην Αμπχαζία. Ενας γερος εσθονός είναι αναγκασμένος κάτω απο την ίδια στεγη να συνδραμει έναν Γεωργιανό χριστιανό στρατιώτη και εναν μουσουλμάνο μισθοφόρο που πολεμά υπερ της Αμπχαζίας. Δείτε το και θα αντιληφθείτε τι ακριβώς σημαίνει κινηματογράφος με ουσία και όχι κινηματογραφός βασισμένος σε ψευτοεφέ, γκλαμουριά, εξωγήινους, δεινόσαυρους κλπ. http://www.imdb.com/title/tt2991224/