• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γενικά Κεφαλονια ή Κυθηρα

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
Οι διακοπες θα ειναι την τελευταια εβδομαδα του Αυγουστου, οποτε λογικα δεν θα γινετε ο χαμος ο ιδιος. Ελπιζω δηλαδη. Για την οδηγηση οκ δεν υπαρχει προβλημα.

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
έχω πάει Κεφαλλονιά και είναι τέλεια. ωραίο μέρος, θα χορτάσει το μάτι σου την πλούσια βλάστηση αλλά και την καταγάλανες παραλίες. προσωπικά δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ η Κεφαλλονιά. Αξίζει σίγουρα να πας (είτε τώρα, είτε στο μέλλον)

Στα Κύθηρα δεν θυμάμαι πολλά επειδή δεν είχα πάει οργανωμένα και τριγυρίζαμε σε κάποιο μέρος του νησιού με αποτέλεσμα να μην δούμε πολλά. Όμως, από το λίγο που θυμάμαι ήταν ωραίο μέρος.:cool:

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Οι δέκα μέρες ίσως είναι πολλές για τα Κύθηρα, ανάλογα βέβαια και με τους ρυθμούς σας και το πόσο θέλετε να γυρίσετε το μέρος ή να αράζετε για μπάνιο. Εμείς πάντως, αν και μέναμε στο Καψάλι που είναι πολύ γραφικό, είχαμε ψιλοβαρεθεί...
Απ' την άλλη, μιας και κατάγομαι από την Κεφαλλονιά μην περιμένεις να είμαι αμερόληπτη. Το νησί είναι μεγάλο αλλά έχει πολύ καλό οδικό δίκτυο και αν θέλετε να το γυρίσετε όλο μπορεί και να μην προλάβετε. Για τις παραλίες του δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. Εκτός όμως απ' αυτά το νησί έχει και πολλά αξιοπερίεργα τα οποία αξίζει να δεις...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δυσκολη επιλογη μας βαζεις .Και τα δυο νησια ειναι αγαπημενα αλλα για μενα δεν υπαρχει συγκριση ..βρισκω και τα μεγεθη ανομοια.
Κεφαλλονια και παλι Κεφαλλονια.
Κατ εμε 10 μερες ειναι λιγες για Κεφαλλονια και πολλες για τα Κυθηρα.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Σορρυ βρε παιδια τωρα το προσεξα.Ειμαστε στην ενοτητα της Ευρωπης η κανω λαθος?

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
Δεν κανεις λαθος στην ενοτητα της Ευρωπης ειμαστε αλλα μου ειπαν οτι θα κρατησουν εδω το θεμα και θα δουμε στην πορεια. Οσο για το θεμα μας αποφασισα τελικα Κεφαλονια εκει γυρω για 10 περιπου μερες. Θα εχουμε αυτοκινητο και ελπιζω να δουμε αρκετα πραγματα.

ILIA

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ
και τα δύο νησιά είναι ξεχωριστά, με ιδιαίτερες παραλίες. Η Κεφαλλονιά είναι πιο πράσινο νησί σε σχέση με τα Κύθηρα. Προσωπικά με έχουν κερδίσει τα Κύθηρα και μάλιστα με διαφορά. Τα Κύθηρα είναι τόπος μαγικός. Μπορείς να δεις και την σχετική ιστοσελίδα.
Είναι ένα νησί που βρίσκεται στο μεταίχμιο μεταξύ Αιγαίου και Ιονίου, οπότε ένα κομμάτι είναι πράσινο-μικρό βέβαια- και το υπόλοιπο θυμίζει κυκλαδονήσι με τις ξηρολιθιές του και τα σχετικά. Έχει καταπληκτικές παραλίες, με ωραιότερη το Καλαδί(κατά τη γνώμη μου πάντα), που θεωρείται και η παραλία των ερωτευμένων. Το κάστρο στη χώρα είναι τέλειο, τα χωριά καθαρά, όμορφα και καθένα ξεχωριστό.
Πάντως εγώ δηλώνω ερωτευμένη με τα κύθηρα!!!
όμως ό,τι και να διαλέξεις, με καλή συντροφιά και καλή διάθεση μαζί σου, σου εύχομαι καλές διακοπές.

ludovik

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκόπελος
Ταξίδι-Όνειρο
οποιος δεν εχει επιστροφή
Δεν εχει σημασία ο χρονος της παραμονής
οσο η αξία της στιγμής καθε διαδρομής...
Τα Κύθηρα ειναι λατρεμένος μου τόπος και αν αποφασίσεις
να τα επισκεφτείς τοτε αν θες σου δείχνω τα Κύθηρα που βρήκα εγω...
Καλο καλοκαίρι να εχεις

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και εγω δηλωνω βαθια ερωτευμενη με τα Κυθηρα. Εδω και εικοσιπεντε χρονια ουδεποτε με απογοητευσαν! Μου πεφτουν μονο μακρια απο τη Θεσσαλονικη!

Loca Corazon

Member
Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει σωστή και λάθος απόφαση!
Μπορείς να περάσεις εξίσου καλά και στους δύο προορισμούς!! Σημασία έχει τι θα κάνεις στους τόπους που θα βρεθείς, πόσο θα τους εξερευνήσεις και πόσο θα τους ευχαριστηθείς με την παρέα σου!

Δηλώνω και εγώ κάτι παραπάνω από fun των Κυθήρων. Έχουν μία ιδιαίτερη ομορφιά και άρωμα που πολλές φορές δεν περιγράφονται με λόγια ... Πραγματικά τα Κύθηρα είναι έρωτας (και για μένα) !!!

Σου εύχομαι να περάσεις καταπληκτικά στις διακοπές σου και όταν αποφασίσεις να πας και στα Κύθηρα ... εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε!!!

Have fun!!

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
Και εκει που ημουν σιγουρος για Κεφαλλονια σκασατε ολοι εσεις και αντε παλι σκεψη για το που θα αποφασισω τελικα. Παντως σας ευχαριστω πολυ ολους και για την βοηθεια και για τις ευχες. Και εγω ευχομαι σε ολους σας να περασετε οσο πιο μαγικα γινεται και μετα να μοιραστουμε ολοι μαζι καινουριες εμπειριες!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom