• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κερδίστε τρεις διανυκτερεύσεις στην Αστυπάλαια!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ρατσισμός είναι γενικότερα, όχι ειδικά και μόνο για το TravelHippo.
Από τότε που έγινε μόδα το fb, σπάνια τρέχουν διαγωνισμοί με άλλον τρόπο.
Φαντάζομαι το σχόλιό σου είναι γενικό, δεν αφορά εμάς, γιατί όλοι οι διαγωνισμοί ως τώρα έτρεχαν μέσα στο site, δε θυμάμαι να έτρεξε ούτε ένας διαγωνισμός στο Facebook μέχρι αυτούς τους 2 που τρέχουν τις τελευταίες μέρες.

Επίσης ξαναλέω, ότι με την ίδια λογική κάποιος θα πει το ίδιο πράγμα και για τους διαγωνισμούς που τρέχουμε εδώ επειδή του ζητάμε να γίνει μέλος για να πάρει μέρος, έτσι δεν είναι; :D

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Με το γκάλοπ τι έγινε;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ναι, όπως εκείνος ο χρισουγεννιάτικος της Λουφτχάνσα που μάζευες ταράνδους, τους έκανες ανασκολοπισμό σε κάτι έλατα, φορούσες τα κέρατα σε κάποιον αγιοβασίλη κερατά, έκανες έλκηθρο μέχρι να σου μπουν τα σκι στον κ... και στο τέλος κέρδιζες τα τρία μου. Άσε που μιλούσατε λες και σας είχαν κάνει λοβοτομή, π.χ:
Ρε παιδιά τι σόι γρίφος είναι αυτός;
Δεν καταλαβαίνω τίποτα!
Έχω 1 τάρανδο, έχω 5 δέντρα, 27 κουκουνάρια περιμένουν και 19 δέντρα επίσης περιμένυν και 1 κουβάς λίπασμα. Τι τα κάνω όλα αυτά;

Επίσης, δε μου έχει έρθει κανένα μειλ με κανένα έξτρα δωράκι για τους ταράνδους, ούτε στο φεισμπουκ που λέει αν κάνουμε share θα είναι πιο χαρούμενος ο τάρανδος (άκουσον άκουσον! ).

Τι τραβάω ο άνθρωπος για τα ταξίδια............

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...EC%EF%DF/35418-lufthansa-club-ren-2011-a.html

Κάτσε anny παιδί μου μακριά από το facebook και άλλα τέτοια σατανιστικά. Αν θες να αποβλακωθείς, τουλάχιστον διάβασε κανένα περιοδικό της προκοπής, χριστιανικά πράγματα:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/a/a4/WatchtowerG20050401a.JPG

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
To quizz είχε πλάκα και με πέτυχε κατά πολύ !!!

Είστε

ελεύθερη ταξιδιάρα ψυχή!

• as3.amazonaws.com_wildfire_prod_paperclip_images_quizresult_450786c24fc2d4114e6d5723ebc7d5557b.jpg
  • as3.amazonaws.com_wildfire_prod_paperclip_images_quizresult_45d8043b12611f821bb51a1bcb722b0023.jpg
  • as3.amazonaws.com_wildfire_prod_paperclip_images_quizresult_45f17ac2ac1bdb83c1086ca1cf800559a5.jpg
Σιχαίνεσαι τις πόλεις και σε γοητεύουν η φύση και η περιπέτεια. Mήπως όμως το παρακάνεις; Υπάρχουν πόλεις που κρύβουν πανέμορφα μυστικά και δεν τους δίνεις καμιά ευκαιρία. Ιδανικό ταξίδι για σένα στην Ευρώπη είναι η Ισλανδία, στην Ασία το Λάος, στην Αφρική η Μπουργκίνα Φάσο, στην Αμερική η Κόστα Ρίκα και στην Ωκεανία η Παπούα-Νέα Γουινέα.
Το όνειρό σου: Να κυνηγήσεις πολικές αρκούδες στο Barentsburgτης Νορβηγίας.
O εφιάλτης σου: Να κάνεις Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη.

Attachments

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Σα να μου φαίνεται ότι τους διαγωνισμούς και τα κείμενα του ΤΗ τα γράφει ο Traveller... Ίδιο υφάκι και ίδια ορθογραφικά λάθη...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ναι, όπως εκείνος ο χρισουγεννιάτικος της Λουφτχάνσα που μάζευες ταράνδους, τους έκανες ανασκολοπισμό σε κάτι έλατα, φορούσες τα κέρατα σε κάποιον αγιοβασίλη κερατά, έκανες έλκηθρο μέχρι να σου μπουν τα σκι στον κ... και στο τέλος κέρδιζες τα τρία μου.
Εμείς πήραμε τα τρία... ο ThanasisU2 τσίμπησε το κουπονάκι των 20EUR.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Φαντάζομαι το σχόλιό σου είναι γενικό, δεν αφορά εμάς, γιατί όλοι οι διαγωνισμοί ως τώρα έτρεχαν μέσα στο site, δε θυμάμαι να έτρεξε ούτε ένας διαγωνισμός στο Facebook μέχρι αυτούς τους 2 που τρέχουν τις τελευταίες μέρες.

Επίσης ξαναλέω, ότι με την ίδια λογική κάποιος θα πει το ίδιο πράγμα και για τους διαγωνισμούς που τρέχουμε εδώ επειδή του ζητάμε να γίνει μέλος για να πάρει μέρος, έτσι δεν είναι; :D
Αφεντικό, δεν έχω κανένα πρόβλημα με το TravelHippo
Και ναι, γενικά μιλούσα. Με ενοχλούν όλοι οι διαγωνισμοί μέσω fb, αλλά εφόσον ο πολύς κόσμος με αυτό ασχολείται, έχει λογική για αυτούς που τους κάνουν.

Ναι, όπως εκείνος ο χρισουγεννιάτικος της Λουφτχάνσα που μάζευες ταράνδους, τους έκανες ανασκολοπισμό σε κάτι έλατα, φορούσες τα κέρατα σε κάποιον αγιοβασίλη κερατά, έκανες έλκηθρο μέχρι να σου μπουν τα σκι στον κ... και στο τέλος κέρδιζες τα τρία μου. Άσε που μιλούσατε λες και σας είχαν κάνει λοβοτομή, π.χ:

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...EC%EF%DF/35418-lufthansa-club-ren-2011-a.html

Κάτσε anny παιδί μου μακριά από το facebook και άλλα τέτοια σατανιστικά. Αν θες να αποβλακωθείς, τουλάχιστον διάβασε κανένα περιοδικό της προκοπής, χριστιανικά πράγματα:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/a/a4/WatchtowerG20050401a.JPG

Το βασικό μου θέμα με το fb είναι ότι το θεωρώ παιδιάστικο και δε βρίσκω τίποτα που να μου αρέσει σε αυτό. Ασχολήθηκα λίγο μαζί του όταν πρωτοκυκλοφόρησε και μου ήταν αρκετά αυτά που είδα για να το απορρίψω.

Αλλά, ας μη συνεχίσουμε άλλο εδώ την κουβέντα για το fb. :D

skoumpi

Member
Και εγω πάντως που δεν εχω fb πείθω τους φίλους μου να παίξουν μπας και κερδίσουν και με πάρουν μαζί τους χι χι!!!!!

alma

Member
Εγώ πάλι περιμένω να παίξω σε άλλα κουίζ που θα γίνουν στο site γιατί στο facebook αρνούμαι να γίνω μέλος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom