αχ πολυ χαιρομαι που ειναι ωραια....σε παρακαλω δωσε μου πλροφοριες.απο ποιο χωριο πηγες;γιατι ακουω διαφορα κι εχω μπερδευτει.εφτασες ευκολα στον καταρρακτη;παιδια ητανε τελεια στους καταρακτες απιστευτη εμπειρια μονο πολυ κρυο το νερο μου το λεγανε να μην μπω γιατι δεν εχει κανει ακομα ζεστες αλλα μπηκα και παγωσα!!!!αντε τωρα το σαββατο πολυλιμνιο για να κανω συγκριση!!!!
κατω κατω εννοεις μετα το παρκινγκ;ο χωματοδρομος ειναι πολυς;παει ανετα το αυτοκινητο;λοιπον απο το καλο νερο στριβεις προς σιδηροκαστρο και μετε πας στο χωριο πλατανια απο εκει κατεβαινεις ενα χωματοδρομο και πας κατω κατω (οχι στο παρκινγκ)μετα περπατας κανα 10λεπτο και τσουν ο πρωτος καταρακτης και μετα ο δευτερος!!!
να ρωτησω και κατι ακομα,υπαρχουν πινακιδες στο δρομο;θα το βρω ευκολα;λοιπον απο το καλο νερο στριβεις προς σιδηροκαστρο και μετε πας στο χωριο πλατανια απο εκει κατεβαινεις ενα χωματοδρομο και πας κατω κατω (οχι στο παρκινγκ)μετα περπατας κανα 10λεπτο και τσουν ο πρωτος καταρακτης και μετα ο δευτερος!!!
οτι πρέπει για την ζέστη