babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
... για τις γυναίκες η ... Μαδαγασκάρη!Δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης....
... για τις γυναίκες η ... Μαδαγασκάρη!Δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης....
Σε επικροτω και σε χειροκροτω!tour στο πρωην ανατολικό μπλοκ
Για λεγε ..για λεγε baba ..Εχει κατι η Μαδαγασκαρη που μου εχει ξεφυγει?... για τις γυναίκες η ... Μαδαγασκάρη!
Τι Ιταλακια και χαζομαρες! Ελεος με την φραντζα και την μπριγιαντινη!
Εμ... έχει βέβαια! Και είναι και δύσκολο να ... κρυφτεί!Για λεγε ..για λεγε baba ..Εχει κατι η Μαδαγασκαρη που μου εχει ξεφυγει?
Ξέχασες την αποτρίχωση, την αποφρύδωση και το αχ δε βγαίνω γιατί έχασα την τσάντα ώμου μου και φαίνεται η λωρίδα από το σολάριουμ.Ελεος με την φραντζα και την μπριγιαντινη!
Κι αυτοί οι 29 καθηγητές Πανεπιστημίου πήγαν Μαδαγασκάρη και... το γλέντησαν κανονικά;; Με τα προσόντα που δεν μένουν κρυφά;;;;Γι αυτό σου λέω: Μαδαγασκάρη! Επιστημονικώς αποδεδειγμένο και προτεινόμενο από 29 καθηγητές Πανεπιστημίου!
Ξέχασες την αποτρίχωση, την αποφρύδωση και το αχ δε βγαίνω γιατί έχασα την τσάντα ώμου μου και φαίνεται η λωρίδα από το σολάριουμ.
Αν πήγαν ή όχι δεν ξέρω - δεν είμαι αδιάκριτος να ρωτήσω. Αυτό που ξέρω είναι ότι σε μάθημα ανθρωπολογίας στο Παν/μιο, όταν θίχτηκε το θέμα στο αμφιθέατρο, μόνο τσάρτερ που δε ναύλωσαν κάποιες ανυπόμονες...Κι αυτοί οι 29 καθηγητές Πανεπιστημίου πήγαν Μαδαγασκάρη και... το γλέντησαν κανονικά;; Με τα προσόντα που δεν μένουν κρυφά;;;;
Μπράβο φίλε μου...!
σωστοοοός.... και το travelstories τι κάνει......;;; εδώ λύνονται όλα τα προβλήματαΓιατί θα έπρεπε να πάμε κάπου? Για να ξεχαστείς από κάτι δεν απαιτείται φυγή ΄, απλά σταθερός χαρακτήρας.