11 Ιανουαρίου 2024 #1 Thanos92 Member Μηνύματα 2.049 Likes 6.805 Επόμενο Ταξίδι Βαρκελώνη & Ανδόρα Καλημέρα σας, Αν κάποιος έχει κατάστημα με Souvenir σε κάποιο ελληνικό νησί, ας μου στείλει ένα PM παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ.
Καλημέρα σας, Αν κάποιος έχει κατάστημα με Souvenir σε κάποιο ελληνικό νησί, ας μου στείλει ένα PM παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ.
11 Ιανουαρίου 2024 #2 makisg Member Μηνύματα 4.964 Likes 16.966 Επόμενο Ταξίδι Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο. Ταξίδι-Όνειρο Νησιά Φίτζι Thanos92 said: Καλημέρα σας, Αν κάποιος έχει κατάστημα με Souvenir σε κάποιο ελληνικό νησί, ας μου στείλει ένα PM παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ. κλικ για όλη την παράθεση... Καλημέρα, νομίζω η @karfitsa έχει.
Thanos92 said: Καλημέρα σας, Αν κάποιος έχει κατάστημα με Souvenir σε κάποιο ελληνικό νησί, ας μου στείλει ένα PM παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ. κλικ για όλη την παράθεση... Καλημέρα, νομίζω η @karfitsa έχει.
11 Ιανουαρίου 2024 #3 Thanos92 Member Μηνύματα 2.049 Likes 6.805 Επόμενο Ταξίδι Βαρκελώνη & Ανδόρα makisg said: Καλημέρα, νομίζω η @karfitsa έχει. κλικ για όλη την παράθεση... Ευχαριστώ για κύριε Μάκη. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι Online η πόσο καιρό έχει να μπει.
makisg said: Καλημέρα, νομίζω η @karfitsa έχει. κλικ για όλη την παράθεση... Ευχαριστώ για κύριε Μάκη. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι Online η πόσο καιρό έχει να μπει.
11 Ιανουαρίου 2024 #4 varioAthens Member Μηνύματα 6.292 Likes 11.699 Στην Αθηνα το εχει ομως, οχι σε νησι.