2 μικρες ερωτήσεις για Ευρυτανία
Απο Φιδάκια για Αγία Βλαχέρνα είναι άσφαλτος?
Από Αμπέλια για Προυσσό είναι άσφαλτος?
Από Αγία Τριάδα για χιονοδρομικό είναι άσφαλτος?
Thnx
Θέλω τη βοηθειά σου!!!!Σκοπεύω να πάω το ΣΚ με τον φίλο μου και τώρα ψάχνω ξενοδοχεία και επειδή είμαι της λεπτομέρειας θέλω κάτι πολύ καλο!(τζάκι,υδρομασάζ κλπ...)δεν έχω βρεί πολλά εχεις κάτι να προτείνεις????ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΚΕΙ. ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ (ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΞΑΛΛΟΥ!). ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ 5ΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΙΡΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙΑ....
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΒΑΓΓΕΛΗΣ Β.
Αγαπητή Maraia,
θα σου προτείνω κάποια όμως απο εκεί πέρα θα κάνεις μόνη σου μια έρευνα αγοράς (με τα απαραίτητα παζάρια) και πριν καταλήξεις ζήτησε πάλι την γνώμη μου. Τζακούζι κλπ έχουν τα μεγάλα ξενοδοχεία Avaris και Μontana. Εγω παρόλαυτά προτείνω πιο μικρούς ξενώνες σε χωριουδάκια κοντά στο καρπενήσι.
- emotions country resort
- hellas country resort
- anerada inn
- amadryades
- petrino rodo
- xenonas lithos
- forest suites
- chalet maritina
- kastanea
- merses
- margit suites
- melegos
- koniskos
- kiklamino
- kedros village
Σίγουρα κάποια μου διαφεύγουν αλλά όλα είναι ένα προς ένα (θα το διαπιστώσεις και μόνη σου).
Οτιδήποτε άλλο χρειαστείς μου λες. Μπορώ να σου δώσω και πληροφορίες για φαγητο, καφε, γλυκο κλπ.
Γενικά θα βρεις καλό φαγητό, ωραία καφέ, μπαράκια στο καρπενήσι και το χιονοδρομικό σε πλήρη λειτουργία.
Ελπίζω να σε βοήθησα!
Χίλια ευχαριστώ,τα είχα δει όλα αλλα με επιβεβαίωσες!Είμαι μεταξύ του "αιολίδες" στο κρίκελλο και του κικλάμινο στις κορυσχάδες..κανένα δεν έχει υδρομασάζ αλλα δεν πειράζει!Το θέμα είναι οτι το ένα είναι λίγο πιο μακριά..ξέρεις πιο χωριουδάκι είναι καλύτερο απο την άποψη πιο γραφικό με ταβερνούλες πλατεία και 2-3 πιο μοντέρνα καφέ για ποτό -γλυκό;;;;