Εμείς θα κάνουμε αλλαγή χρόνου εκεί. Υπάρχει κάποια πρόταση?Οπότε, jonh1987, εσείς δεν θα κάνετε αλλαγή του χρόνου στο Καρπενήσι, έτσι?
Εξαρτάται τι ζητάς.Το σημείο που είναι το ξενοδοχείο αξίζει να μείνουμε ?
Εξαρτάται τι ψάχνεις.Θα πάμε στις 20 με 22 Φλεβάρη! Αξίζει για καθημερινές η όχι ?
Επισκέψεις σε Μικρό και Μεγάλο χωριό, μονή Προυσσού3) Τι άλλο μπορουμε να κάνουμε εκεί κοντά εκτός του Χιονοδρομικου που θα πάμε σίγουρα ?
Καφέ στο saloon και στο river art. Και όπου αλλού σου <<γυαλίσει>>.4) Για φαγητό - καφέ θα βρούμε κάτι και μέσο TripAdvisor άλλα όποιος θέλει ας πει τι δεν πρέπει να χάσουμε!
Εντάξει με το ξενοδοχείο είμαστε οκ δεν το αλλάζω! Όσο άφορα τις ημερομηνίες έχω αυτές:Εξαρτάται τι ζητάς.
Εξαρτάται τι ψάχνεις.
Επισκέψεις σε Μικρό και Μεγάλο χωριό, μονή Προυσσού
Καφέ στο saloon και στο river art. Και όπου αλλού σου <<γυαλίσει>>.
Λογικά δεν θα έχει κόσμο επειδή είναι καθημερινές.14-16 Φλεβάρη η 20-22 Φλεβάρη! Θέλουμε να έχει κόσμο!
Ναι δυστυχώς και εγώ αυτό λέω! Τελος πάντων θα δω πότε θα κλείσω! Σ΄ευχαριστω!Λογικά δεν θα έχει κόσμο επειδή είναι καθημερινές.
Το Καρπενήσι , δηλαδή η ευρύτερη περιοχή, είναι φυσιολατρικός και θρησκευτικός(λόγω μονής Προυσσού) προορισμός. Αν σου αρέσει ο χειμώνας και τα ορεινά τοπία , δηλαδή έλατα, ποτάμια και χιονισμένες κορφές. Αν σου αρέσει η πεζοπορία, η ορειβασία, το σκι τότε η περιοχή είναι ιδανική.Να ρωτήσω κάτι άλλο! 3 βράδια είναι καλά να μείνουμε? Η τα θεωρείτε πολλά ?
Τελικά Γιαννα σε ποιο από αυτά πηγές για ρεβεγιόν?Vrea, ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς θα έχει το River Art, το Villaggio cafe meze, το Montana, το Χωριάτικο, το Μεσοστράτι. Αυτά από προτάσεις του ξενοδόχου μας και από δική μου αναζήτηση. Δεν έχω ξαναπάει Καρπενήσι και δεν έχω προσωπική άποψη. Για δες μήπως σας αρέσει κάτι από αυτά ή ρώτα τον ξενοδόχο σου. Δυστυχώς δεν βρήκα ούτε μία πρόταση στο φόρουμ...