Όχι, παιδί μου, βάζε εσύ, βάζε, να βλέπουμε!!!!!!!!!Και ..σορυ που σας πεθανα με τοσες φωτο αλλα δεν εμαθα ακομη να τις στελνω πολλες μαζι...
Φυσικα μπορει να παει καποιος μονος..,Όταν με το καλό τελειώσεις αυτή την τέλεια αφήγησή σου , γράψε μας και μερικές χρηστικές πληροφορίες για το ταξίδι. Πως το κανονίσατε , κόστος , πως βρήκατε το 'κουφετάκι' ...Ήταν με γκρουπ; Μπορεί να πάει κάποιος μόνος του; Τα αερόστατα πως τα κανονίσατε; πότε είναι καλύτερα να πάει κανείς;Ο Αύγουστος θα είναι χάλια για να παει κανείς;
Για πόσες μέρες αυτό το ποσό; Στις 26 του Απρίλη που μας πέρασε πλήρωσα για το αερόστατο 150 ΕΥΡΩ αλλά πετούσαν περίπου 100 αερόστατα ταυτόχρονα που σημαίνει πάνω από 1500 άτομα. Φαντάσου το καλοκαίρι! Δεν ξέρω βέβαια τι τιμές θα έχει τότεΦυσικα μπορει να παει καποιος μονος..,
..ειμαστε 7 φιλοι και κανονιστηκε μεσω ενος πρακτορειου θεσσαλονικης. το ΚΑΝΩΝ [email protected]
Πηγα Μαρτη και ο καιρος ηταν πολυ καλος, για αυγουστο που λες θα εχει ζεστη...
Η τιμη ηταν τοτε 1400 ευρω εκτος απο Αθηνα, αεροπορικως, και η τιμη για το αεροστατο ηταν τσουχτερινη , 180 ευρω , φανταζομαι τωρα να ειναι φθηνοτερα..., τα γραφεια των χαμηλων πτησεων ειναι στο Ghereme και μπορεις και απο τη ρεσεψιον του ξενοδοχειου να παρεις πληροφοριες....
.παντως ειναι ενα ταξιδι που αξιζει..........
100 Αεροστατα!!!!! πυργο ελεγχου πρεπει να βαλουν...εγω πηγα το 2006 και ηταν 27 ολα και ολα...τα 1400 ευρω ηταν για 12 μερες χωρις τα εισιτηρια εσωτερικης πτησης γιατι εγω μενω σε νησι...Για πόσες μέρες αυτό το ποσό; Στις 26 του Απρίλη που μας πέρασε πλήρωσα για το αερόστατο 150 ΕΥΡΩ αλλά πετούσαν περίπου 100 αερόστατα ταυτόχρονα που σημαίνει πάνω από 1500 άτομα. Φαντάσου το καλοκαίρι! Δεν ξέρω βέβαια τι τιμές θα έχει τότε