Rosa
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Trobriand Islands...
Τι εικόνα...............!!! Θα πρέπει να ήταν αξέχαστη εμπειρία.................
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ...λοιπον κανονιζουμε να παμε παρεα στο αερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγω τωρα να πω οτι ημουν εκει κει δεν εκανα τη βολτα με τα αεροστατα που εκανε η υπολοιπη παρεα γιατι φοβομουνα;
..ηταν πραγματι......Τι εικόνα...............!!! Θα πρέπει να ήταν αξέχαστη εμπειρία.................
και φτερα θα βγαλω αν χρειαστει το ξερεις...τι θα γίνει με σένα????
οπου βρείς θάλασσα κάνεις καταδύσεις,και όπου ουρανό ότι κάτσει!!!! αεροπλάνα,αεροστατα,lear jet κλπ...δίπλωμα να βγάλεις !!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ...λοιπον κανονιζουμε να παμε παρεα στο αερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οκ.........Κι εγώ μέσα!!!
Lullu κι εγω ...κι εγω....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ...λοιπον κανονιζουμε να παμε παρεα στο αερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...Πάντως, έχω να καταθέσω οτι βελτιώνομαι. Στον αρχαιολογικό χώρο του Angor Watt ανέβηκα σε αυτό το αερόστατο το οποίο παραμένει δεμένο με σχοινί στη γη. Το ξέρω οτι κάποτε θα πρέπει να κόψω και αυτόν τον ομφάλιο λώρο, αλλά ένα βήμα τη φορά. Το πρόβλημά μου στην ουσία δεν είναι τόσο μη φοβηθώ, αλλά μη πάθω καμιά κρίση πανικού και χαλάσω τη δουλειά στους υπόλοιπους που τι φταίνε κιόλας οι άνθρωποι.