thanosth
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Happy Slam, AO
Ας συζητήσουμε σε αυτο το τοπικ οτι εχει σχέση με την κανονική αδεια που παίρνουμε απο την δουλειά για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τα πολυποθητα ταξίδια μας!
Ειχα γράψει στο τοπικ για τις ταξιδιωτικές ασφάλειες το εξής:
Δεν ειναι αυτή η απαραίτητη αποδειξη;
Βεβαια προκύπτει θέμα, κατά ποσο μετά, θα μπρορείς να δουλεύεις στην ιδια επιχείρηση αν τους ζητήσεις να σου πληρώσουν τα 500Ε πχ που ξοδεψες για το ταξίδι σου κ αναγκάστηκες εξαιτίας τους να ακυρώσεις!
Ειχα γράψει στο τοπικ για τις ταξιδιωτικές ασφάλειες το εξής:
Μια απαντηση στα παραπάνω εδωσε το φιλτατο μέλος marydim γράφωντας:Βεβαια μου προέκυψε νεα σημαντική απορία σχετικά με ενδεχώμενη ακυρωση της αδειας.
Καμία ασφαλιστική εταιρία δεν με αποζημιωνει για τα εξοδα,
μπορώ όμως απο τον εργοδότη μου να ζητήσω να μου πληρώσει τα εξοδα το οποία εκανα για τις διακοπές μου και εκτάκτως την τελευταια στιγμή αναγκάστηκα να αναβάλλω;
Βεβαια αυτο ειναι ενα ξεχωριστο τοπικ,
οπου μπορούν να δοθούν σχετικές απαντήσεις απο τους γνωρίζοντες και γνωρίζουσες.
Ζητείται εργατολόγος!
Μα πως δεν μπορώ να το αποδείξω, οταν ζητάω την άδεια εγγραφως τον Ιανουάριο, συμπληρώνοντας το σχετικό εντυπο και στην συνέχεια ο προιστάμενος την εγκρίνει με την υπογραφή του;Όχι! Δεν μπορείς να διεκδικήσεις από τον εργοδότη σου τα χρήματα που έχεις ξοδέψει για το ταξίδι.
Δεν υπάρχει σχετική νομοθεσία στην Ελλάδα και φυσικά δεν μπορείς να αποδείξεις ότι ο εργοδότης σου σου έχει παραχωρήσει την άδεια.
Δεν ειναι αυτή η απαραίτητη αποδειξη;
Βεβαια προκύπτει θέμα, κατά ποσο μετά, θα μπρορείς να δουλεύεις στην ιδια επιχείρηση αν τους ζητήσεις να σου πληρώσουν τα 500Ε πχ που ξοδεψες για το ταξίδι σου κ αναγκάστηκες εξαιτίας τους να ακυρώσεις!