Marilianna
Member
30-40 μερες??πολυ καλο ακουγεται...
Αν το διαβατήριο σου είναι Ελληνικό ή Κυπριακό, δε χρειάζεται τίποτε άλλο. Μπαίνεις στο αεροπλάνο και πηγαίνεις. Αν δεν είναι Ελληνικό/Κυπριακό, ενδεχομένως ανάλογα με την εθνικότητα να χρειάζεται Visa, οπότε και δυνητικά εμπλέκονται παράγοντες όπως αυτοί που αναφέρεις.Καλησπέρα, θα ήθελα κι εγώ την βοήθεια σας, τι χρειάζεται για να πάω στον Καναδά? πέρα από το διαβατήριο και εισιτήρια μετ επιστροφής... γιατί διάβασα κάτι για εξετάσεις και για τα οικονομικά τα δικά μου και της οικογένειας μου. Εγώ έχω κάτι φίλους εκεί και θα πάω να μείνω σπίτι τους και όχι σε ξενοδοχείο, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να μου κάνουν πρόσκληση αν χρειαστεί για να δείξω ότι δε χρειάζομαι και πολλά χρήματα πάνω μου. έχω αγχωθεί γιατί θέλω να πάω τέλος Μαϊού και δε ξέρω απο που να ξεκινήσω. Ωστόσο αν χρειαστεί πρόσκληση πόσο καιρό κάνει να έρθει και απο που μαθαίνω εγώ οτι εχει έρθει?
Όχι δεν χρειάζεται. Μόνο το διαβατήριο σου.Καλησπέρα σας παιδιά!
Τελικά για Καναδά τι ισχύει ? Θέλει τουριστική βίζα? Μήπως άλλαξε κάτι?
Για τον Καναδά ρώτησες. Επίσης, αν πάρεις το αεροπλάνο και πας στο Πεκίνο, χρειάζεσαι και για κει βίζα, αλλά δε σου απαντάμε για όλες τις χώρες του κόσμου τώρα, αλλά για τον Καναδά που εσύ ρώτησες....Σε ευχαριστώ για την αμέση απάντηση σου vasnorth!!!
Aλλά αν κάνει κανείς ένα road trip προς Las Vegas νομίζω χρειάζεται η ESTA....