Julia21r
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Nuremberger
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα
Καλησπέρα και απο εμένα...αν και λίγο καθυστερημένα..μόλις διάβασα την ιστορία και ειλικρινα νοστάλγισα...τέτοιες μέρες τον προηγούμενο χρόνο ετοιμάζαμε βαλίτσες για Τενερίφη..αχ..μαγεία!Ειδικά αν έχετε παιδιά είναι ότι καλύτερο,διασκέδαση...πάρκα...πισίνες!Πολύ σύγχρονο νησί,εύκολο να το γυρίσεις και να πας σχεδόν παντού μέσα σε 10 Μέρες...
Τα είσητήρια τα έιχαμε κλέισει ένα μήνα πρίν και ήταν στην τιμή των 380 ευρώ(και επιστροφή)..με μία στάση απο Αθήνα-Μαδρίτη-Τενερίφη!!!
Δεν είναι πολύ ακριβό νησί..(μην ξεχνάμε οτι δεν υπάρχει ο Φ.Π.Α Και γυρίσαμε με κούτες απο τσιγάρα,χαχα)Για ξενεδοχεία βέβαια δεν ξέρω μιας κ πήγαμε με την R.c.a οπότε είναι το μόνο που δεν μπορώ να βοηθήσω..
Γενικά τα θεάματα και τα πάρκα είναι στη τιμή των 50 ευρω αλλά αξίζουν!!!
Σας το προτίνω ανεπιφύλαχτα και μπορώ να σας δώσω οποιαδήποτε πληροφορία μιας και τα έχω τόσο φρέσκα μες το μυαλό μου...
Καλό Καλοκαίρι σε όλους μας!!(όποιος πάαει Τενερίφη ας με πάρει κ εμένααααα)
Τα είσητήρια τα έιχαμε κλέισει ένα μήνα πρίν και ήταν στην τιμή των 380 ευρώ(και επιστροφή)..με μία στάση απο Αθήνα-Μαδρίτη-Τενερίφη!!!
Δεν είναι πολύ ακριβό νησί..(μην ξεχνάμε οτι δεν υπάρχει ο Φ.Π.Α Και γυρίσαμε με κούτες απο τσιγάρα,χαχα)Για ξενεδοχεία βέβαια δεν ξέρω μιας κ πήγαμε με την R.c.a οπότε είναι το μόνο που δεν μπορώ να βοηθήσω..
Γενικά τα θεάματα και τα πάρκα είναι στη τιμή των 50 ευρω αλλά αξίζουν!!!
Σας το προτίνω ανεπιφύλαχτα και μπορώ να σας δώσω οποιαδήποτε πληροφορία μιας και τα έχω τόσο φρέσκα μες το μυαλό μου...
Καλό Καλοκαίρι σε όλους μας!!(όποιος πάαει Τενερίφη ας με πάρει κ εμένααααα)