• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλώς σας βρήκα.

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
:grouphug:Γειά σου συνοδοιπόρε και εγώ καινούργια είμαι και τελείως άσχετη με φόρουμ συνεχώς ψάχνομαι και άκρη δεν βρίσκω. Καλώς όρισες λοιπόν και καλά ταξίδια.:pirates::3480::3476:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες Δημητρη , τωρα δεν πρεπει να εχεις παραπονο , σε καλωσορισαμε αρκετοι :bleh:
Φιαξε αν θελεις το χαρτη σου να δουμε ποια μερη εχεις επισκεφτει μεχρι τωρα.

criskal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μοζαμβικη
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Καλως ηρθες φιλε και καλα ταξιδια να εχεις.

Aeiforos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικό Πάρκο Β. Πίνδου!
Ευχαριστώ και πάλι παιδιά! Πάω να παλέψω λίγο με τον χάρτη αλλά εγώ πρώτα θέλω να χωρτάσω την Ελλάδα και μετά να την κάνω για εξωτερικό. Μόνο Ελλάδα και Γαλλία έχω επισκευθεί. Οσον αφορά όμως την Ελλάδα την κοσκηνίζω!

Aeiforos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικό Πάρκο Β. Πίνδου!
Δημήτρη καλώς ήρθες!Είδες άμα κάνεις παράπονα πώς σε υποδέχονται;Κι εγώ πρόσφατα έκανα εγγραφή και την πρώτη μέρα ένιωθα οτι βρισκόμουν σε χάος για το λόγο οτι δεν είχα ξαναμπεί σε φόρουμ!Μέρα με τη μέρα όμως βρήκα τις άκρες. Μόνος θα πειραματιστείς! Κάποια στιγμή θα ήθελα να έρθω προς τα μέρη σου. Έχω ακούσει οτι στη Λίμνη Πλαστήρα είναι πολύ όμορφα, από άποψη φυσικού τοπίου εννοώ, και γω είμαι πολύ φαν της φύσης!Εγώ κατάγομαι και μένω Μυτιλήνη!
Ναι, πρέπει να παραπονεθείς για να σε ακούουν... :bleh:
Αν και μονότονα τα μέρη προς την λίμνη κυρίως υπάρχουν αξιοθαύμαστα μέρη για να επισκευθείς. Ειδικά για τους λάτρες των εναλλακτικών διακοπών! Μετά χαράς να σε φιλοξενήσω κιόλας όταν έρθεις προς τα εδώ και να σου προσφέρω έτσι φθηνότερες διακοπές, κάτι που ισχύει για οποιοδήποτε εδώ μέσα. Επίσης μετά χαράς να βοηθήσω οποιονδήποτε να φτιάξει το πρόγραμμά του με τα μέρη που αξίζει να επισκευθεί στο Νομό μου.

Γυριστρούλα έχω επισκευθεί την Λέσβο πριν 2 χρόνια και την βρίκα πολύ όμορφη αν και θύμιζε αρκετά τον τόπο μου όσον αφορά την βλάστηση. Πραγματικά όμως με μάγεψε ο Μόλυβος! Δυστυχώς δεν την χόρτασα... :(

paparouna

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΧΑΒΑΗ!!
Να ρωτησω κι εγω βρε παιδια κατι?Τον χαρτη πως τον συμπληρωνουμε?????Που παταμε?
:roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα