• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλώς σας βρήκα...

Uisge Breatha

Member
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.
Με λένε Δημήτρη, είμαι 35 χρονών, δεν εχω καμια σχέση με Forum, για την ακρίβεια είναι πρώτη φορά που γράφω κατι στο internet και παρόλο που διάβασα τα βασικά, αν κανω κάποιο ''λαθος'' παρακαλώ να με σινγχορισαιται.
Ο βασικός λόγος που ήθελα να έρθω στην παρέα σας ήταν το γαμήλιο ταξίδι που κάναμε με την γυναίκα μου το καλοκαίρι που μας πέρασε. Γενικά οπου και αν έχουμε πάει, έχω αντλήσει ο,τι πληροφορία μπορούσα να βρώ απο το internet ωστε να πάμε ''διαβασμένοι'', μας αρέσει να ταξιδεύουμε μόνοι μας και οχι με γκρούπ αρα καθε πληροφορία χρήσιμη.
Γι'αυτο λοιπόν σαν ένα μικρό ευχαριστώ για ολα οσα εχω μάθει απο κάποιους αλλους, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να μοιραστώ τις εμπειρίες μου σε όποιον ενδιαφέρεται...

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ορισες. (ρεσιταλ δινεις σημερα Καρφιτσα)

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Δημήτρη καλώς όρισες και από εμένα.

Lilupouteia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Καλώς ήρθες Δημήτρη! Θες να μας πεις και λίγα λόγια για το ταξίδι σας να πάρουμε μια γεύση?

Uisge Breatha

Member
Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα, όσο αφορά το ταξίδι που πήγαμε, ακόμα προσπαθώ να βρω χρόνο να τελειώσω το γράψιμο με όλες τις λεπτομέρειες που θα ήθελα να συμπεριλάβω πριν το αναρτήσω.
Μια μικρή βοήθεια από τους πιο παλιούς, το ταξίδι που θέλω να μοιραστώ μαζί σας περιλαμβάνει Νέα Υόρκη - Λας Βέγκας - Λος Άντζελες. Από ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα από το λίγο που έχω καταφέρει να ασχοληθώ, θα πάω στο "Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Βόρεια Αμερική" και θα δημιουργήσω "Νέο Θέμα".
Σωστά;

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Μια μικρή βοήθεια από τους πιο παλιούς, το ταξίδι που θέλω να μοιραστώ μαζί σας περιλαμβάνει Νέα Υόρκη - Λας Βέγκας - Λος Άντζελες. Από ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα από το λίγο που έχω καταφέρει να ασχοληθώ, θα πάω στο "Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Βόρεια Αμερική" και θα δημιουργήσω "Νέο Θέμα".
Σωστά;
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Η σωστή ενότητα για να αναρτήσεις μια νέα ταξιδιωτική ιστορία είναι "Ταξιδιωτικές Ιστορίες σε εξέλιξη". Εκεί θα ανοίξεις το "νέο θέμα" και όταν με το καλό ολοκληρώσεις την ιστορία σου, θα ειδοποιήσεις κάποιον από τη συντονιστική ομάδα για τη μεταφορά της στις ολοκληρωμένες της αντίστοιχης κατηγορίας.

Uisge Breatha

Member
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Η σωστή ενότητα για να αναρτήσεις μια νέα ταξιδιωτική ιστορία είναι "Ταξιδιωτικές Ιστορίες σε εξέλιξη". Εκεί θα ανοίξεις το "νέο θέμα" και όταν με το καλό ολοκληρώσεις την ιστορία σου, θα ειδοποιήσεις κάποιον από τη συντονιστική ομάδα για τη μεταφορά της στις ολοκληρωμένες της αντίστοιχης κατηγορίας.
Σε ευχαριστώ πολυ.

Uisge Breatha

Member
Anny, επιτέλους κατάφερα να τελειώσω την σύνταξη της ιστορίας μου και να συμπεριλάβω μέσα σε αυτή link που σε παραπέμπουν σε διάφορα site για να βοηθήσω όσο μπορώ αυτόν που τη διαβάσει. Μήπως θα πρέπει πλέον να την κάνω κάπου αλλού ανάρτηση αντί για το "Ταξιδιωτικές Ιστορίες σε εξέλιξη";

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ισχύουν όσα σου έγραψα προηγουμένως.
Το σωστό σημείο για την ανάρτησή της είναι στην ενότητα "Ταξιδιωτικές Ιστορίες σε εξέλιξη" και εφόσον όπως λες είναι ήδη και τελειωμένη, θα πάρει το δρόμο της (με την πρώτη ευκαιρία) για τη μεταφορά της από τη συντονιστική ομάδα στην αντίστοιχη ενότητα των τελειωμένων.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom