Καλώς σας βρήκα!!!

Fraoula

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΩΜΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Γεια σας!!
Χάρη στη συνάδελφο και φίλη μου pinelopi, είμαι από σήμερα στην παρέα σας!! :p:p:p

Το επόμενο ταξίδι μου είναι στη Ρώμη τέλος Απριλίου και είμαι σίγουρη ότι οι πληροφορίες σας θα μου φανούν πολύ χρήσιμες!!

Καλώς σας βρήκα, καλώς με βρήκατε και εύχομαι να είμαστε όλοι καλά για να πηγαίνουμε ταξίδια ακόμα και με λιγότερα χρήματα!!

:clap::clap::clap: (Εδώ πέφτει χειροκρότημα)

karfitsa

Member
Καλως την φραουλα,καλως ηρθες!!Υπαρχουν πολλες πληροφοριες για Ρωμη,αν κανεις αναζητηση.
Ολα τα αξιοπρεπη μελη του φορουμ,εχουν κανει ενα περασμα απο Ρωμη,οποτε εχουν αφησει και τα γραπτα τους:p

Υ.Γ.Τα μελη που ειναι υπευθυνα για την υποδοχη των νεων μελων εχουν παει να διαλεξουν στολες για το καρναβαλι!
Απο φημες εμαθα,οτι ο makisg θα ντυθει Λευκος Πυργος και η Αννα-Πανος,θα ντυθουν η μεν Αννα...σεξυ ξυλοκοπα,ο δε Πανος ..κουτσουρο!Αυτα.....

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Φράουλα,καλώς όρισες στην τρελοπαρέα μας.:bleh::haha:
σε καλωσορίζει ο Πύργος ο Λευκός.:clap::clap:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ηρθες στην παρεα μας. Δεν θα ντυθω ξυλοκοπα αλλα... σκετο σεξυ και ο Πανος σεξος.

Fraoula

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΩΜΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή! Ωραίες ιδέες για αποκριάτικες στολές!
Εγώ ντύθηκα Mrs. Velma Flintstones!
Προσπαθώ να μάθω τη λειτουργία του forum ακόμα..αν χρειαστώ κάτι, θα σας πω!!

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
(Ορίστε ...μ' έφαγες πια....)

Καλώς ήρθες!!!!!!!!!!!!!!:clap::clap::clap::clap::clap:

(Να πω για τους υπόλοιπους φίλους στο φόρουμ ότι δεν υπάρχει πιο ταιριαστό nickname σε άνθρωπο...σούπερ γλυκειά , ζουμερή και κοκκινομάλα όπως οι φραουλίτσες...)

statusquo

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Γειά σου,καλώς ήρθες!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγώ μόλις γύρισα απο Ρώμη Θείκη,μαγεμένη,όνειρο,,,,,,,,,,,,,,,Ελπίζω να έκλεισες με aeegen οπως το άλλο ζευγάρι (το δικό μας) γιατι είχαμε διαφορετικές πτήσεις , έχει και φαγητό ενώ με Alitalia όπως εμεις ενα σνακ και χυμό .Εμεις είμασταν 4 άτομα το ταξί απο αεροδρόμιο 65 ευρω,η 40 για δύο.το γρήγορο τρένο Leonardo Express 14 ευρω το άτομο και κάνει 30 λεπτα .Εμείς προτιμήσαμε το λεωφορείο το terravision 5 ευρω το άτομο η 4 ευρω το ατομο με την έκπτωση απο το ROMA PASS να την βγάλετε κοστίζει 30 ευρω το άτομο είναι για 3 μέρες σε όλα τα μέσα μεταφόρας συν 2 μουσεία δωρεάν.Το ξενοδοχείο μας το EMBASSY HOTEL Via antonio Salandtra στην περιοχή via veneto κοντα στον σταθμό TERMINI 168 ευρω για 3 βράδια χωρίς καλό πρωινο άλλα δεν θα βρείς πρωινο στην ιταλια μόνο γλυκά.Πέρα απο τα γνωστα ισπανικα σκαλια,φοντανα ντι τρένι ,πιατσα ντελ πόπολο ,βίλα μποργκεζε,Πάνθεον,Βατικάνο,κτλ.που θα τα δείς σίγουρα έμεις 4 γέματες μέρες προλαβαμε να τα δούμε αλλα πολύ περπάτημα δηλ.πολύ περπάτημααααααααααααα.ηταν ομώς πολύ ώραια,όμως προσοχή μην ψωνίσεις σουβενίρ απο το κολοσσαίο θα σου πιάσουν τον κ....... θα τα βρείς ολα σε άλλες περιοχές.Για καφέ να πας στο cafe sant' eustachio κοντά στο πάνθεον για να φανταστείς περιμένουν ούρες 2 ευρω εαν το πάρεις στο χέρι η 4 ευρω εαν καθίσεις ομως απο τους καλύτερους καπουτσίνο της ιταλίας απέναντι ακρίβως πίτσα λένε η καλύτερη δεν ενθουσιαστηκα βασιά πουθενά δεν μου άρεσε στην ελλαδα έχουμε καλύτερη.Ενα πολύ ώραιο μαγαζί για μακαδονάδες είναι το OSTERIA στην Via pasella και σχετικά λογικό ,γενικά η ιταλια είναι πολύ ακριβή.εαν θέλεις μπορείς να πάρεις και το ανοικτό λεωφορείο HOP ON -HOP OFF 21 ευρω το άτομο και δεν περπατάς σε πάει παντού.Ελπίζω να βοήθησα καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλώς ήρθες Fraoula. Εκ μέρους όλου του forum (υποθέτω), σου εφιστώ την προσοχή: Μην ταραχθείς με αυτό που θα ακολουθήσει με αφορμή το αποπάνω post....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Γειά σου,καλώς ήρθες!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγώ μόλις γύρισα απο Ρώμη Θείκη,μαγεμένη,όνειρο,,,,,,,,,,,,,,,Ελπίζω να έκλεισες με aeegen οπως το άλλο ζευγάρι (το δικό μας) γιατι είχαμε διαφορετικές πτήσεις , έχει και φαγητό ενώ με Alitalia όπως εμεις ενα σνακ και χυμό .Εμεις είμασταν 4 άτομα το ταξί απο αεροδρόμιο 65 ευρω,η 40 για δύο.το γρήγορο τρένο Leonardo Express 14 ευρω το άτομο και κάνει 30 λεπτα .Εμείς προτιμήσαμε το λεωφορείο το terravision 5 ευρω το άτομο η 4 ευρω το ατομο με την έκπτωση απο το ROMA PASS να την βγάλετε κοστίζει 30 ευρω το άτομο είναι για 3 μέρες σε όλα τα μέσα μεταφόρας συν 2 μουσεία δωρεάν.Το ξενοδοχείο μας το EMBASSY HOTEL Via antonio Salandtra στην περιοχή via veneto κοντα στον σταθμό TERMINI 168 ευρω για 3 βράδια χωρίς καλό πρωινο άλλα δεν θα βρείς πρωινο στην ιταλια μόνο γλυκά.Πέρα απο τα γνωστα ισπανικα σκαλια,φοντανα ντι τρένι ,πιατσα ντελ πόπολο ,βίλα μποργκεζε,Πάνθεον,Βατικάνο,κτλ.που θα τα δείς σίγουρα έμεις 4 γέματες μέρες προλαβαμε να τα δούμε αλλα πολύ περπάτημα δηλ.πολύ περπάτημααααααααααααα.ηταν ομώς πολύ ώραια,όμως προσοχή μην ψωνίσεις σουβενίρ απο το κολοσσαίο θα σου πιάσουν τον κ....... θα τα βρείς ολα σε άλλες περιοχές.Για καφέ να πας στο cafe sant' eustachio κοντά στο πάνθεον για να φανταστείς περιμένουν ούρες 2 ευρω εαν το πάρεις στο χέρι η 4 ευρω εαν καθίσεις ομως απο τους καλύτερους καπουτσίνο της ιταλίας απέναντι ακρίβως πίτσα λένε η καλύτερη δεν ενθουσιαστηκα βασιά πουθενά δεν μου άρεσε στην ελλαδα έχουμε καλύτερη.Ενα πολύ ώραιο μαγαζί για μακαδονάδες είναι το OSTERIA στην Via pasella και σχετικά λογικό ,γενικά η ιταλια είναι πολύ ακριβή.εαν θέλεις μπορείς να πάρεις και το ανοικτό λεωφορείο HOP ON -HOP OFF 21 ευρω το άτομο και δεν περπατάς σε πάει παντού.Ελπίζω να βοήθησα καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πιες ενα ποτηρι νερο φιλε και συνεχισε

piccolo_mondo

Member
taver said:
Καλώς ήρθες Fraoula. Εκ μέρους όλου του forum (υποθέτω), σου εφιστώ την προσοχή: Μην ταραχθείς με αυτό που θα ακολουθήσει με αφορμή το αποπάνω post....
Φημες λενε οτι κ εσεις κ. taver για οστεριες πατε στην Ιταλια!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom