27 Απριλίου 2012 #13 Spyros-007 Member Μηνύματα 756 Likes 1.815 Επόμενο Ταξίδι Δεν ξέρω ... Ταξίδι-Όνειρο Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη Καλώς ήρθες libertad!
8 Μαϊου 2012 #14 makisg Member Μηνύματα 4.916 Likes 16.747 Επόμενο Ταξίδι Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο. Ταξίδι-Όνειρο Νησιά Φίτζι καλώς τους.
9 Μαϊου 2012 #15 T Travel Lady New Member Μηνύματα 3 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι ΠΑΡΙΣΙ Ταξίδι-Όνειρο ΜΠΟΡΑ-ΜΠΟΡΑ Τα ταξιδια ειναι για μενα το οξυγονο μου... Φευγω πολυ συχνα σε αγαπημενους προορισμους, αλλα και σε ανακαλυψη νεων. Χαιρομαι που μοιραζονται το ιδιο παθος και τοσα αλλα ατομα. Νομιζα οτι ειμαι η μονη εθισμενη...
Τα ταξιδια ειναι για μενα το οξυγονο μου... Φευγω πολυ συχνα σε αγαπημενους προορισμους, αλλα και σε ανακαλυψη νεων. Χαιρομαι που μοιραζονται το ιδιο παθος και τοσα αλλα ατομα. Νομιζα οτι ειμαι η μονη εθισμενη...
9 Μαϊου 2012 #16 ANNA-PANOS Member Μηνύματα 2.012 Likes 2.245 Επόμενο Ταξίδι ........................ Ταξίδι-Όνειρο Τώρα, απλά ένα ταξίδι... Η μονη εθισμενη στα ταξιδια; Οχι βεβαια! Καλωςηρθες.