• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλώς σας βρήκα

Επόμενο Ταξίδι
Βαλένθια
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Γεια σας,

Με λένε Εύη, είμαι από Καρδίτσα. Τρελαίνομαι για ταξίδια τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχω ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια κάνω 1 με 2 ταξίδια το χρόνο στην Ευρώπη.
Συγκεκριμένα έχω παέι σε Παρίσι, Γενεύη, Μαδρίτη, Τολέδο, Λονδίνο, Οξφόρδη, Πράγα, Ρώμη, Βενετία, Φλωρεντία, Πράγα και τελευταία πήγα Βρυξέλλες και Μπριζ. Ειδικά για το τελευταίο ταξίδι μου βρήκα απίστευτες ιστορίες και πληροφορίες στη σελίδα σας και αποφάσισα να γραφτώ για να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου από τα ταξίδια μου.
Αγαπημένος προορισμός μου στην Ελλάδα είναι η Λίμνη Πλαστήρα και στο εξωτερικό η Μπριζ στο Βέλγιο. Μελλοντικά ταξίδια για φέτος η Βαλένθια και προς την άνοιξη ένα ταξίδι οδικό στη Βαυαρία.

Καλά μας ταξίδια!!

Marizaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
UK again..
Ταξίδι-Όνειρο
Ιταλια ;!
καλως την Εύη!!! :clap::clap: Με τόσα ταξίδια, σιγουρα θα μπορείς να βοηθήσεις και με τόσους travestorites εδω, σίγουρα θα μπορείς να βοηθηθείς! Καλως ήρθες λοιπόν:lol:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Kαλώς ήρθες Εύη!Μια χαρά σε βρίσκω,την ''οργώνεις" σιγά σιγά την Ευρώπη!:haha:
Η λίμνη Πλαστήρα όντως είναι πολύ όμορφη,.....σου εύχομαι καλά ταξίδια και εντός και εκτός Ευρώπης!

varioAthens

Member
Γεια σας,

Με λένε Εύη, είμαι από Καρδίτσα αλλά μένω αρκετά χρόνια στην Πάτρα. Τρελαίνομαι για ταξίδια τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχω ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια κάνω 1 με 2 ταξίδια το χρόνο στην Ευρώπη.
Συγκεκριμένα έχω παέι σε Παρίσι, Γενεύη, Μαδρίτη, Τολέδο, Λονδίνο, Οξφόρδη, Πράγα, Ρώμη, Βενετία, Φλωρεντία, Πράγα και τελευταία πήγα Βρυξέλλες και Μπρυζ. Ειδικά για το τελευταίο ταξίδι μου βρήκα απίστευτες ιστορίες και πληροφορίες στη σελίδα σας και αποφάσισα να γραφτώ για να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου από τα ταξίδια μου.
Αγαπημένος προορισμός μου στην Ελλάδα είναι η Λίμνη Πλαστήρα και στο εξωτερικό η Μπρυζ στο Βέλγιο. Μελλοντικά ταξίδια για φέτος η Βαλένθια και προς την άνοιξη ένα ταξίδι οδικό στη Βαυαρία.

Καλά μας ταξίδια!!
Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, ε? :haha:
Καλωσόρισες Εύη και με το καλό να πραγματοποιήσεις τα ταξίδια που προγραμματίζεις και ακόμα περισσότερα!!! :)

ph2

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Γεια σου και από εμένα Εύη.Σου εύχομαι να συνεχίσεις.Καλά ταξίδια:haha:

mafalda

Member
Ταξίδι-Όνειρο
λατινικη αμερικη (ολη)
μια χαρα σε βρισκω με τα ταξιδια!!καλωσορισες!!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθες φιλενάδα!Πάνω κάτω μοιάζουμε στους προορισμούς!Συμφωνώ μαζί σου με τη Μπρυζ (Μπγουζ όπως τη λένε οι ντόπιοι). Εντός των ημερών θα ανεβάσω μία ιστορία για το Βέλγιο που πήγα πέρυσι τα Χριστούγεννα, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι πόλεις Βρυξέλλες, Βατερλό, Ντινάν, Γάνδη, Μπρυζ και λίγο από Λουξεμβούργο!Πάντως όταν έρθω Καρδίτσα θα με ξεναγήσεις στη λίμνη Πλαστήρα...τρελαίνομαι για εξορμήσεις στη φύση!

Επόμενο Ταξίδι
Βαλένθια
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλώς ήρθες φιλενάδα!Πάνω κάτω μοιάζουμε στους προορισμούς!
Δε μοιάζουμε και τόσο.. Εσύ έχεις γυρίσει όλο τον κόσμο ;) Θα προσπαθήσω όμως να σε φτάσω :) Εννοείται ό,τι πληροφορία χρειαστείς για τη Λίμνη Πλαστήρα αλλά και για τους γύρω νομούς να με ρωτήσεις. Είναι φοβερές περιοχές και ειδικά αν πας εκτός τουριστικής περιόδου (Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά) θα ενθουσιαστείς. Μόλις προλάβω θα ανεβάσω και φωτογραφίες!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom