• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλώς σας βρήκα...

βανέσσα

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Ακαπούλκο
Γειά σας και απο μένα,
παρακολουθώ το φόρουμ αρκετούς μήνες αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω.
Τα ταξίδια μου εντός ελληνικού εδάφους είναι αρκετά, μιας και με κάθε ευκαιρία που βρίσκω ταξιδεύω.
Στο εξωτερικό είναι κάπως πιο περιορισμένα, αλλά φέτος αποφασίσαμε με μια καλή μου φίλη να αρχίσουμε τις εξευρευνήσεις με αφετηρία την Ρώμη στις αρχές του Δεκέμβρη.
Ήδη έχω διαβάσει κάποια πράγματα εδώ μέσα, αρκετά χρήσιμα, αλλά όποιος έχει να προσθέσει κάτι επιπλέον, το οποίο θα μας βοηθήσει,καλοδεχούμενο!
'Εχουμε βρει εισιτήρια με την easyjet,αρκετά φθηνά αλλά δεν έχω πετάξει ποτέ με αυτή την εταιρία και ένα ψιλοάγχος το έχω μπορώ να πω!
Επίσης έχω κατασταλάξει σε 2 περιοχές για διαμονή.Κοντά στο Βατικανό ή στην piazza di spania.Τι θα προτείνατε εσείς ως πιο εξυπηρετικό?
Για βραδυνή διασκέδαση?Και μια τελευταία ερώτηση:Το trastevere για ποιον ακριβώς λόγο πρέπει να το επισκεφθώ και πως θα αποφύγω τα τουριστικά εστιατόρια και καφέ?

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες βανέσσα!για τη Ρώμη κάνοντας μια αναζήτηση και μέσα από ταξιδ ιστορίες θα βρείς πολλά χρήσιμα πράγματα...
Πάντως όσον αφορά για διαμονή σαφώς και είναι πολύ καλύτερα να μένετε στην piazza di spagna,μιλάμε για κέντρο κέντρο,ενώ το Βατικανό είναι από την άλλη πλευρα του ποταμού...θα είστε απομονωμένες εκεί..
Το trastevere...είναι περιοχή με μια κεντρική πλατεία με μια εκκλησία και γύρω γύρω ταβέρνες ,σοκκάκια,έχει μια γραφικότητα και είναι καλά για βραδυνή έξοδο...
Είναι εύκολη πόλη,το ιστορικό της κέντρο το γυρνάς όλο με τα πόδια,και βέβαια υπάρχει το μετρό για Βατικανό κλπ
Καλή προετοιμασία λοιπόν!

veatriki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία/Βέλγιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδία
καλως ηρθες και καλα να περασεις στην πανεμορφη ρωμη! Και εγω piazza di spagna προτεινω για διαμονη. εμεινα εκει κοντα στο προηγουμενο μου ταξιδι και ηταν ολαστα ποδια μου!

βανέσσα

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Ακαπούλκο
καλως ηρθες και καλα να περασεις στην πανεμορφη ρωμη! Και εγω piazza di spagna προτεινω για διαμονη. εμεινα εκει κοντα στο προηγουμενο μου ταξιδι και ηταν ολαστα ποδια μου!
Γειά σου Βεατρίκη, μήπως θυμάσαι ποιο ξενοδοχείο?

veatriki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία/Βέλγιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδία
Γειά σου Βεατρίκη, μήπως θυμάσαι ποιο ξενοδοχείο?
χιλια συγνωμη τωρα το ειδα! εμενα στο palio bianco που ειναι στο 4'η 5 οροφο (μονο) ενος κτηριο ακριβως διπλα στα σκαλια... τωρα ομως δεν βλεπω να υπαρχει στο booking . τεσπα εμενα μου αρεσε , χωρις πολλες υποδομες, αλλα καθαρο και κεντρικοτατο. και φυσικα υπεροχη θεα!

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Καλως ηρθες στην παρεα μας, αν εχεις χρονο γραψε μας μια ταξιωδιτικη απο Ρωμη

SARAH

Member
Welcome βανέσσα και καλά ταξίδια σου εύχομαι...Όσον αφορά την easy jet κι εγώ μια φορά πέταξα για Βερολίνο μ'αυτήν την αεροπορική και δεν αντιμετώπισα προβλήματα...μην άγχεσαι!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom