• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλώς σας βρήκα (& θέλω γνώμη)

WindowsNT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πηγα παντου
Ταξίδι-Όνειρο
Σπίτι.Σ'ολα τα άλλα πήγα.
Καλώς σας βρήκα παιδιά.

Για ρίξτε καμιά ιδέα για το καλοκαίρι, είμαι μεταξύ σκανδιναβικών χωρών (Φινλανδία Σουηδία Νορβηγία) και μέσης ανατολής (Συρία Ιορδανία Λίβανος).

Ποιο θα προτείνατε ?

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Καλώς όρισες!!
Η απάντηση που θα έδινα εγώ στην ερώτησή σου , θα ήταν πολύ απλή. Οπου θέλεις. Ολα εξαρτώνται από το τι θα ήθελες να δεις, πως να "σπαταλήσεις" τον χρόνο σου, τι σου αρέσει, τα γούστα σου. Ειναι δηλαδή μια απόφαση που θα πρέπει να πάρεις εσύ με γνώμονα τις επιθυμίες σου. Σκέψου όλα τα παραπάνω και θα δεις ότι τελικά θα σε βρεί μόνη της η χώρα.......

υγ. καλοκάιρι πάντως στην Μέση Ανατολή, "βράζει" ο τόπος. Αν έχεις αντοχές καμήλας στην ζέστη όμως ......

WindowsNT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πηγα παντου
Ταξίδι-Όνειρο
Πέρυσι πήγα βαλτική (Λιθουανία Λετονία Εσθονία) και δεν θα ήθελα να ξαναπάω εκεί πάνω... τόσο τραγική είναι η ζέστη κάτω ?

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Πέρυσι πήγα βαλτική (Λιθουανία Λετονία Εσθονία) και δεν θα ήθελα να ξαναπάω εκεί πάνω... τόσο τραγική είναι η ζέστη κάτω ?
Ειδες που τελικά ξέρεις τι θέλεις? Ηδη απο μόνος σου αρχίζεις και απορρίπτεις. Δια της ατόπου απαγωγής θα βρεθεί και το επιθυμητό. Οσο για την ζέστη, αν έχεις δυο καμπούρες και μπορείς να αντέξεις χωρίς νερό 10 ημέρες, έχεις 4 πόδια , άσχημη αναπνοή και σε ονομάζουν πλοίο της ερήμου, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα νομίζω.....:haha:

WindowsNT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πηγα παντου
Ταξίδι-Όνειρο
Αρκεί να σου πω ότι πουλόβερ έχω να βάλω από το 1992 και το a/c στο αυτοκίνητο είναι μονίμως στο κρύο.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Αρκεί να σου πω ότι πουλόβερ έχω να βάλω από το 1992 και το a/c στο αυτοκίνητο είναι μονίμως στο κρύο.
Αρκεί τότε να σου πω και εγω με την σειρά μου ότι μόλις απέρριψες και άλλες χώρες.... προσπάθησε, θα βρεθεί...:clap:

WindowsNT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πηγα παντου
Ταξίδι-Όνειρο
Τη σκέφτηκα αλλά δεν έρχεται κανείς/καμιά μαζί μου εκεί.

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς ήρθες!έτσι όπως μας τα λές σε βλέπω για Σκανδιναβία και σε καταλαβαίνω απόλυτα!!αμάν μ αυτή τη ζέστη δεν παλεύεται.....
Καλά να περάσεις λοιπόν στην όμορφη Στοκχόλη!!το Ελσίνκι κλπ

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Είχα επισκεφθεί τη Στοκχόλμη τον Οκτώβρη και τη λάτρεψα! Φαντάζομαι πως και το καλοκαίρι θα είναι υπέροχα! Βολτούλες στα πάρκα, περίπατοι σε πανέμορφες γειτονιές και λιχουδιές σε υπαίθρια καφέ! Αν θες περισσότερες πληροφορίες για τη Σουηδία μπορείς να διαβάσεις την ταξιδιωτική μου ιστορία από εκεί. Καλά να περάσεις ό,τι κι αν διαλέξεις!
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%EE%E9%E4%E9%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%E9%F3%F4%EF%F1%DF%E5%F2-%E5%F5%F1%FE%F0%E7/11851-%E4%E5%EA%E1%DE%EC%E5%F1%EF-%F3%F4%E7-%F6%E8%E9%ED%EF%F0%F9%F1%E9%ED%DE-%F3%EF%F5%E7%E4%DF%E1.html

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και γω Σκανδιναβια προτεινω.Τελεια θα ειναι να κανεις βολτες στα φιορδ με καραβι ..κατι που το χειμωνα ειναι δυσκολο.
Επισης κοιταξε κ γυρο Ελβετιας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα