• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τσεχική Δημοκρατία Καλώς σας Βρίσκω-επόμενος σταθμός:Πραγα

moneftsis

Member
Αφήστε βρε τα παιδια να χαρουν την εκδρομή τους.
Μπορει να έχει ψωφόκρυο αλλα αυτοι θα ζεστανουν ο ένας τον άλλον.
Μπορει να μην χωράνε να περάσουν απο την πλατεία αλλα θα χωράνε στο δωματιο τους.
Τωρα ανευ πλάκας ειναι πολύ όμορφη πόλη αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να πατε την άνοιξη.!!

Avgousta*

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λασίθι
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδας, Ισλανδια
Το ίδιο ταξίδι κάναμε και εμείς τέτοια εποχή πριν δυο χρόνια και αποτελεί μια από τις αγαπημένες μου ταξιδιωτικές εμπειρίες! Για τρεις μέρες κάναμε συνέχεια βόλτες στα σοκάκια της πόλης περνώντας από τη μια μεριά της πόλης στην άλλη και τρώγοντας λουκάνικα και διάφορα άλλα πρόχειρα φαγητά που πωλούνταν στο δρόμο. Το μοναδικό μουσείο που επισκεφτήκαμε και που νομίζω ότι αξίζει να πάει κανείς, είναι το μουσείο του τσέχου art nouveau καλλιτέχνη Alphonse Mucha (Mucha museum), το οποίο βρίσκεται κοντά στην πλατεία με το ρολόι και έχει πολύ ενδιαφέροντα έργα. Επίσης, μας άρεσαν πολύ τα καταστήματα Manufaktura (Ϊvodnν strαnka*|*Český národní podnik, s.r.o.) στα οποία αγοράσαμε πολύ όμορφα τσέχικα προϊόντα για αναμνηστικά και δώρα (ξύλινα παιχνίδια, κεραμικά διακοσμητικά, φυτικά καλλυντικά κ.ά.). Τέλος, μείναμε στο Hotel Pav (Best Western P?v Hotel Prague - Czech Republic), το οποίο μας άφησε τις καλύτερες αντυπώσεις, είναι ανακαινισμένο, κεντρικό και σε πολύ καλές τιμές, ειδικά αν η κράτηση γίνει αρκετούς μήνες πριν.
Αυτά για την Πράγα, είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει πολύ, καλά να περάσετε!! :)
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες καταγράφονται αμέσως!!:xmas_wink:

Avgousta*

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λασίθι
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδας, Ισλανδια
Αφήστε βρε τα παιδια να χαρουν την εκδρομή τους.
Μπορει να έχει ψωφόκρυο αλλα αυτοι θα ζεστανουν ο ένας τον άλλον.
Μπορει να μην χωράνε να περάσουν απο την πλατεία αλλα θα χωράνε στο δωματιο τους.
Τωρα ανευ πλάκας ειναι πολύ όμορφη πόλη αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να πατε την άνοιξη.!!
Καλύτερα μπορεί να είναι αλλά μην ξεχνάμε πως οι μοναδικοί παράγοντες για ένα ταξίδι δεν είναι ο έρωτας και ο προορισμός!!!!

Avgousta*

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λασίθι
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδας, Ισλανδια
Πφφφφφ!!! Αυτοί οι εργοδότες....Μάλλον άκυρο για αυτές τις ημερομηνίες.Τη Δευτέρα θα ξέρουμε σίγουρα!! Μάλλον είμαστε για ψάξιμο ξενοδοχείου και πτήσεων από την αρχή. Ευτυχώς που πλέον είμαι καλά διαβασμένη και ελπίζω να βρεθεί κάτι τύπου "ευκαιρίας".

Avgousta*

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λασίθι
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδας, Ισλανδια
μεσα στο φορουμ υπαρχουν πολλες ιστοριες για την Πραγα ομως σου συστηνω μια
που ειμαι σιγουρος οτι θα την απολαυσεις
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...1%DF%E5%F2-%E5%F5%F1%FE%F0%E7/711-prague.html
Καλα να περασεις
Ωραία η ιστορία του Traveller. Μετά ήρθε και η προκατάληψη!!! :xmas_lol:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic