romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες!φτιάξε σιγά-σιγά και το χάρτη σου να δούμε πού έχεις ταξιδέψει
ωραία η φωτο,από πού;
καλά ταξίδια εύχομαι!
καλώς όρισες!φτιάξε σιγά-σιγά και το χάρτη σου να δούμε πού έχεις ταξιδέψει
Καλησπέρα ανακάλυψα το μπλόγκ αυτό από ένα φίλο που μοιραζόμαστε την κοινή αγάπη για τα ταξίδια.Ομολογώ ότι είμαι ενθουσιασμένος από τη στιγμή που το ανακάλυψα.Τις τελευταίες μέρες προσπαθώ να μάθω να το χειρίζομαι τόσο το προφίλ μου όσο και πώς να ανεβάζω φωτογραφίες.Υπάρχει κάποιο όριο για τα προσωπικά άλπουμς?Μέχρι πόσες φώτος μπορώ να ανεβάσω?Αναφορικά με τα ταξίδια μου έχω ταξιδέψει αρκετά αν και είμαι ακόμα φοιτητής και επιθυμώ τι άλλο?να πάω παντού να ανακαλύψω όλον τον κόσμο.Το μπλόγκ μου άνοιξε νέες πόρτες με τις φωτογραφίες και τις διηγήσεις των μελών,και το βρίσκω συναρπαστικό.Καλώς σας βρήκα όλους λοιπόνΣτο παρών topic θα μπορούν τα νέα μέλη να λένε ένα γεια στην παρέα μας και τα παλαιότερα να τους καλωσορίζουν.
Φυσικά είστε ευπρόσδεκτοι όλοι να ανοίξετε δικά σας τόπικ και να μας γράψετε δυο λόγια για τον εαυτό σας και τη σχέση που έχετε με τα ταξίδια.
σε ευχαριστω πολυ αντωνη!! καλα ταξιδια και σε σενα ευχομαι και περιμενουμε τις εντυπωσεις σου απο την κουβα. ελπιζω να μην έχει αλλαξει κατι στην χωρα απο τοτε που εφυγε ο καστρο και ανελαβε ο αδελφος του και να παραμένει αυτη η μαγεια που λενε ολοι οτι εκπεμπει αυτη η χωρα !!!! αναμενουμε ...Καλώς ήρθες theodora, καλά ταξίδια να έχεις!!
Άσε να δούμε, δε θέλω να σκέφτομαι αρνητικά όσον αφορά τα ταξίδια, αλλά υπάρχει περίπτωση να... ακυρωθούν όλα!! Άυριο θα ξέρω!! Καλά και να ακυρωθεί το συγκεκριμένο απευθείας κλείνω για αλλού, αλλά ας μην το σκέφτομαι ακόμα... Νά σαι καλά πάντως!!σε ευχαριστω πολυ αντωνη!! καλα ταξιδια και σε σενα ευχομαι και περιμενουμε τις εντυπωσεις σου απο την κουβα. ελπιζω να μην έχει αλλαξει κατι στην χωρα απο τοτε που εφυγε ο καστρο και ανελαβε ο αδελφος του και να παραμένει αυτη η μαγεια που λενε ολοι οτι εκπεμπει αυτη η χωρα !!!! αναμενουμε ...
καλώς όρισες και καλά ταξίδια εύχομαι!μάλλον από εδώ θα έπρεπε να ξεκινήσω!!!