romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς ήρθες και καλά ταξίδια να έχεις!γεια σας και από μένα! καλώς σας βρήκα!
καλώς ήρθες και καλά ταξίδια να έχεις!γεια σας και από μένα! καλώς σας βρήκα!
καλώς όρισες!Χαβάη,ποιός στη χάρη σου!τι φόβους;άλλωστε θάσαι και με παρέα...Γειά σε όλους! Πριν λίγε μέρες κέρδισα ένα ταξίδι για 2 στη Χαβάη! Πολύ μακριά ρε παιδιά... Θα πάω φυσικά απλά έχω τους φόβους μου.
καλώς όρισες!νομίζω πως τα ταξίδια των φοιτητικών χρόνων μας στιγματίζουν γιατί είναι τα πιο ανέμελα και κάνουμε και απολαμβάνουμε πράγματα πάνω στην τρέλλα μας που αργότερα ...δύσκολα ξαναγίνονταικαλησπερα και απο μενα τρελοι ταξιδιωτες του κοσμου!
ειμαι 22 χρονων, φοιτητης, απο Καρδιτσα και φοιτητης στη Αθηνα...δεν εχω ταξιδεψει πολυ στο εξωτερικο! Στην Αγκονα και στη Ρωμη πηγα φετος και ετοιμαζουμε ενα ταξιδι με το interail...ελπιζω να το κανουμε αλλα θα ειναι δυσκολο γιατι εχουμε πτυχιακες κ.α. τετοια! οπως και να χεις αυτο δε θα μου ξεφυγει...συντομα θα το κανω!
αυτα προς το παρων,
καλα και ομορφα ταξιδια να χουμε!
Κατάλαβα...δυσκολεύεις τον κόσμο σε πολλά φόρουμ δηλαδή...σας ετχαριστω!
θα συμφωνσω με τη romantic woman .... αυτα τα ταξιδια ειναι τα καλυτερα!
οσον αφορα το tkdreamer5 χαχαχα .... φιλε antonis μπορει να ειναι καπως δυσκολο αλλα αυτο χρησημοποιω σχεδον σε ολα τα φορουμ! χαχαχα
γεια σε ολους εγω ειμαι ο παναγιωτης ειμαι 12 χρονων και λατρευω τα ταξιδια αλα δυτυχως οι γονεις μου δεν με εχουν παει ακομη εκτος ελλαδας:roll: μπηκα σε αυτο το φορουμ γιατι μου αρεσει να μου λενε τις εμπειριες τους οι πολυταξιδεμενοιΚαλώς ήρθες, καλά ταξίδια! Μόλισ γυρίσετε Ευρώπη-Ασία με τ'αμάξι θ'αρχίσετε τις άλλες ηπείρους με αεροπλάνο... δε γλιτώνετε!