Με λένη Ευριπίδη, είμαι 37 ετών, από τα Φάρσαλα και προσπαθώ να ταξιδεύω όσο πιο συχνά μπορώ, τόσο στην Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά και σ' όλο τον Κόσμο. Επόμενο ταξίδι μου με αναχώρηση 01.08.: Ιαπωνία.
Με λένη Ευριπίδη, είμαι 37 ετών, από τα Φάρσαλα και προσπαθώ να ταξιδεύω όσο πιο συχνά μπορώ, τόσο στην Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά και σ' όλο τον Κόσμο. Επόμενο ταξίδι μου με αναχώρηση 01.08.: Ιαπωνία.
σε περιμενω πως και πως μολις ερθεις, μην μας ξεχασεις! Θελω ΙΑΠΩΝΙΑ!!!! το ονειρο μου... ειναι να το κανω αυτο το ταξιδι και περιμενω "εικονες" αμμεσα!!! Ευριπιδη.
Καλώς ήρθες Ευριπίδη. Με το επόμενό σου ταξίδι, ζήλεψα, στο λέω.
Καλά να περάσεις
Καλώς ήρθες και συ Lucia. Πώς θα παντρέψεις τους προορισμούς του επόμενου ταξιδιού σου?
Ξεχωριστα! Πρωτα Ιταλια για 5 μερες η οσο παει... Λονδινο και απο εκει αν μου και αν μου κανουν το χατιρι με τη βιζα, Σικαγο και αλλα στις ΗΠΑ.
Θα δουλευω σα τρελη ολο το χειμωνα αν βρω λογικα εισητηρια για Μαδαγασκαρη η Ζανζιβαρη 1500 ευρω. Αλλα εκει λεει δε παμε μονες οι κοπελες... Αιγυπτο- Τυνησια παω μονη?
Eνταξει παιδια βρηκα την ακρη.θα μαθω σιγα σιγα με τη παροδο του χρονου.οσο για αιγυπτο πηγαινετε μονες σας.εχασα χρονο και χρημα με το πρακτορειο που πηγα περυσι