14 Ιουνίου 2012 #1 G Gpri83 Member Μηνύματα 25 Likes 1 Επόμενο Ταξίδι Αντιπαρος Ταξίδι-Όνειρο USA Καλησπερα και απο μενα και καλως σας βρηκα! Το καλοκαιρι ηρθε, και καιρος να παρουμε καμια ιδεα για καλοκαιρινη εξορμηση
Καλησπερα και απο μενα και καλως σας βρηκα! Το καλοκαιρι ηρθε, και καιρος να παρουμε καμια ιδεα για καλοκαιρινη εξορμηση
14 Ιουνίου 2012 #2 kon_gav Member Μηνύματα 450 Likes 51 Επόμενο Ταξίδι Ιταλία! Ταξίδι-Όνειρο όλος ο πλανήτης ΓΗ ! Καλώς όρισες!
14 Ιουνίου 2012 #3 G Gpri83 Member Μηνύματα 25 Likes 1 Επόμενο Ταξίδι Αντιπαρος Ταξίδι-Όνειρο USA thank you!!
14 Ιουνίου 2012 #4 makisg Member Μηνύματα 4.960 Likes 16.919 Επόμενο Ταξίδι Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο. Ταξίδι-Όνειρο Νησιά Φίτζι καλώς όρισες και απο εμένα.
14 Ιουνίου 2012 #5 ANNA-PANOS Member Μηνύματα 2.024 Likes 2.549 Επόμενο Ταξίδι ........................ Ταξίδι-Όνειρο Τώρα, απλά ένα ταξίδι... Καλως ηρθες. Για που λες να πας;
18 Ιουνίου 2012 #6 G Gpri83 Member Μηνύματα 25 Likes 1 Επόμενο Ταξίδι Αντιπαρος Ταξίδι-Όνειρο USA Λοιπόν παιδιά και πού δε θέλω να πάω!!! Είναι τόσα τα μέρη που θέλω να επισκεφθώ αλλά για την ώρα πιο πολύ μου κεντρίζει το ενδιαφέρον η Ικαρία. Τι άποψη έχετε? Παρεπιπτόντως, ωραία τα ταξίδια στο εξωτερικό αλλά το καλοκαιρι πάντα επιμενω Ελλαδα!
Λοιπόν παιδιά και πού δε θέλω να πάω!!! Είναι τόσα τα μέρη που θέλω να επισκεφθώ αλλά για την ώρα πιο πολύ μου κεντρίζει το ενδιαφέρον η Ικαρία. Τι άποψη έχετε? Παρεπιπτόντως, ωραία τα ταξίδια στο εξωτερικό αλλά το καλοκαιρι πάντα επιμενω Ελλαδα!
26 Ιουνίου 2012 #7 Spyros-007 Member Μηνύματα 756 Likes 1.815 Επόμενο Ταξίδι Δεν ξέρω ... Ταξίδι-Όνειρο Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη Καλώς ήρθες!