• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστρία Σλοβακία Καλως σας βρηκα

vivipetr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελληνοφωνα Κατω Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλοι
Γεια σας παιδια, μετα απο τοσο καιρο που διαβαζω τις υπεροχες ιστοριες σας αποφασισα κι εγω να γινω μελος. Θα ηθελα να σας πω οτι ζηλευω αλλα το ιδιο μπορουν να πουν και οι φιλοι μου για μενα. Οπως πιθανον θα δειτε στο χαρτη μου (αν το εχω κανει σωστα) εχω κανει και εγω τα ταξιδακια μου!!! Επομενο ταξιδι που οργανωνεται ειναι Μπρατισλαβα Βιεννη ακτοπλοικως Κερκυρα Βενετια και μετα οδικως Μπρατισλαβα και μια επισκεψη στη Βιεννη για μια μερα!! Μηπως εχετε καμια καλη ιδεα τι να πρωτοδουμε εκει?Ευχαριστω εκ των προτερων για τις πληροφοριες και παλι Καλως σας βρηκα!!!:kiss:

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Καλώς όρισες! Όσο αναφορά την Βιέννη που έχεις στα σχέδια σου πρέπει να μας πεις τι σε ενδιαφέρει να δεις πιο πολύ γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς η Βιέννη έχει πάρα πολλά να δεις. Μια καλή Ιδαία είναι φυσικά ο καθεδρικός του Αγ. Στεφάνου, μια βόλτα στα χειμερινά ανάκτορα Χόφμπουργκ, την Όπερα της Βιέννης (από έξω, βολεύει γιατί είναι κοντά στον ναό) και μια βόλτα στο δημαρχείο, το κοινοβούλιο και το μπούργκθιατερ που είναι το ένα δίπλα στο άλλο. Φυσικά καφές και βούρστ δεν μπορούν να λείπουν από το μενού σας.

Last edited by a moderator:

vivipetr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελληνοφωνα Κατω Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλοι
βασικα να σου πω την αληθεια μου εχω μπερδευτει με τοσα που εχω διαβασει... μαλλον πρεπει να επικεντρωθω στο πιο ιστορικο κομματι.... σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια!!! :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom