Ειμαι καινουριο μελος στο forum το οποιο βρηκα κατα τυχη μεσα στην μανια μου να βρω πληροφοριες για τον επομενο προορισμο μου. Με λενε Διονυση, ειμαι 23 ετων και η καταγωγη μου ειναι απο την Ζακυνθο αλλα αυτο τον καιρο σπουδαζω στο Sheffield για το πτυχιο μου. Πολυταξιδεμενος δεν ειμαι, για να καταλαβετε πριν παρω την αποφαση να αφησω τα ελληνικα πανεπιστημια για το εξωτερικο δεν ειχα τολμησει να αφησω την Ελλαδιτσα μας...βεβαια μεσα στα 3,5 χρονια που περασαν απο τοτε καταλαβα τι εχανα τοσο καιρο και συναμα ξυπνησα την διψα του ταξιδιωτη που θελει να καλυψει τον χαμενο χρονο. Αρχικα η Αγγλια και το αγχος της απομακρυνσης απο του δικους μου, στην συνεχεια η Ισπανια (αρχικα με την κοπελα μου και πιο προσφατα με φιλους) και ξαφνικα η Κουβα. Επομενος σταθμος (μεχρι τον επομενο ) Ιαπωνια. Ελπιζω να πανε ολα καλα και τελικα να καταφερω να παω γιατι δεν θελω να μεινω με τον καημο.
Αυτα τα ολιγα για μενα..ελπιζω ολοι σας να επισκευθητε τους προορισμους της καρδιας σας και να περνατε τελεια!!
ps : συγχωρηστε με για τυχων ορθογραφικα λαθη αλλα ειναι αληθεια τελικα.. "οτι αφηνεις σε αφηνει".
Αυτα τα ολιγα για μενα..ελπιζω ολοι σας να επισκευθητε τους προορισμους της καρδιας σας και να περνατε τελεια!!
ps : συγχωρηστε με για τυχων ορθογραφικα λαθη αλλα ειναι αληθεια τελικα.. "οτι αφηνεις σε αφηνει".