• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλως σας βρηκα.

Gyristra

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλι
Γεια σας ,ειμαι καινουργια και χαιρομαι που σας βρηκα ,λατρευω τα ταξειδια οπως και αν γινονται,κυριως με ενδιαφερει να γνωριζω καινουργια ηθη και εθιμα ,διαφορετικους πολιτισμους.Μου αρεσει η περιπετεια του ταξειδιου και το αναπαντεχο,με τον ανδρα μου ,ναυτικος συνταξιουχος του Ε.Ν.,μου δοθηκε η ευκαιρια να επισκεφτω πολλα μερη,ομως η λαχταρα μου για ταξειδια ειναι μεγαλη,ονειρο μου ,οταν παρω συνταξη,ειναι να μενω στους τοπους που θα πηγαινω για 2-3 μηνες,να μπλεκομαι με τους κατοικους και να γνωρισω,αν ειναι δυνατον ,κατι απο την κουλτουρα τους,με αλλα λογια να μαθαινω.Συντροφος μου φυσικα στα ταξειδια ο συζυγουλης μου που ευτυχως ειναι λατρης επισης των ταξειδιων. Αυτα τα ολιγα για μενα προς το παρον.:)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς ήρθες στην παρέα!σας εύχομαι καλά ταξίδια και μακάρι να μπορέσεις να πετύχεις αυτό που λές...να μένεις εκεί που πάς γιά ένα σχετικά μεγάλο διάστημα!είναι πράγματι ό,τι καλύτερο,μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε όλοι μας κάποια στιγμή!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Εμείς μάλλον έχουμε κάποια συγγένεια...εσύ είσαι η μεγάλη γυρίστρα και εγώ η μικρή!Καλώς μας ήρθες λοιπόν μαμα...

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς ήρθες στο travelstories.

Εύχομαι να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου και κάτι ανάλογο εύχομαι και σε μένα καθώς μ' αρέσει πάρα πολύ η ιδέα της μεγάλης διάρκειας παραμονής σ' ένα μέρος. Μάλιστα διάβαζα πριν καιρό σε κάποιο ταξιδιωτικό περιοδικό ότι αυτή είναι η νέα τάση των ταξιδιών. Υπάρχουν πολλοί που προτιμούν να μείνουν σε ένα μικρό χωριό στο τάδε μέρος της γης για ορισμένο χρονικό διάστημα και να γνωρίσουν τους ανθρώπους εκεί και τον τρόπο ζωής τους καλύτερα από το να διασχίζουν για το ίδιο χρονικό διάστημα μια ολόκληρη χώρα κυνηγώντας αξιοθέατα.

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες!
Είσαι τυχερή που έχεις πάει σε τόσα μέρη, έστω και μέσω δουλειάς, αλλά εύχομαι να τα γυρίσεις και όπως θές και να μένεις τόσο μεγάλα διαστήματα, θα είναι υπέροχο...

muya

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Καλως ορισες κι απο μενα! Καλα να περνας και καλα ταξιδια σου ευχομαι!!!

Gyristra

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλι
Ευχαριστω πολυ ολους σας για τις ευχες σας,γυριστουλα κορη μου ευχομαι και σε σενα τα καλυτερα,επειδη ειμαι αρχαρια στους υπολογιστες θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει να δημιουργησω τον χαρτη μου?Θελω να σας σημειωσω τα μερη που εχω επισκεφτει.Ευχαριστω πολυ.

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Ευχαριστω πολυ ολους σας για τις ευχες σας,γυριστουλα κορη μου ευχομαι και σε σενα τα καλυτερα,επειδη ειμαι αρχαρια στους υπολογιστες θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει να δημιουργησω τον χαρτη μου?Θελω να σας σημειωσω τα μερη που εχω επισκεφτει.Ευχαριστω πολυ.
Στη δεξιά άκρη της σελίδας λέει χρήστες, θα πατήσεις εκεί πάνω και θα επιλέξεις ταξιδιωτικό χάρτη. Θα σου βγάλει μία κατάσταση με ηπείρους και τις χώρες κάθε ηπείρου. Θα τικάρεις τις χώρες που έχεις επισκεφτεί και αυτόματα ζωγραφίζεται ο χάρτης σου. :roll:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom