sinefoula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;;;;;;;;;;;;;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
καλη ερωτηση.......τα τεκνα ειναι ανηλικα,αρα διαβατηριο και αδεια γραπτη απ τον πατερα τους,εχουμε παρει διαζυγιο εδω και πολλα χρονια αλλα εχουμε καλες σχεσεις οσον αφορα τα παιδια μας.εχω εγω την επιμελεια,εκεινες τις μερες θα μεινουν στον μπαμπα τους ομως.μενω πατμο γιαυτο τον λογο για να τον βλεπουν.......εγω ειμαι πειραιωτισσα....αλλα μενω πατμο 25 χρονια.....οποτε τον δεκεμβρη θα παρω τα ρουχα μας,των παιδιων,τα δικα μου,τις γατες μου θα κλεισω το σπιτι εδω και θα παω πειραια στο πατρικο μου,που ευτυχως δεν το εχω νοικιασει.απο εκει τον δεκεμβρη θα ταξιδευω,και θα ξαναερχομαι σπιτι(πειραια)τα παιδια μου θα τα φερει ο μπαμπας τους οταν κλεισουν τα σχολεια για να κανουμε μαζι γιορτες χριστουγεννα κλπ κι εκεινος θα μεινει με την κοπελα του στο σπιτι της.......πολιτισμενα πραγματα,που ομως θελουν πολυ προγραμμα και πολυ δουλεια.τελεια! με τα τεκνα θα πας, μονη, με φιλους;
ΥΓτα γατονια ειναι 5 ζωη να χουν χαχαχα
και για να απαντησω στην ερωτηση σου.........αυτη τη φορα θα παω μονη ταξιδι,και γιατι τελικα οι φιλοι αλλοι μπορουν αλλοι οχι,και γιατι αν περιμενω να βρω παρεα,στη φαση που ειμαι εγω κομματακι δυσκολο,οποτε πρωτη μου φορα θα παω μονη μου.