sinefoula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;;;;;;;;;;;;;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
καλημερα,πρωταρα εδω και διαβαζω διαφορα εδω και ωρες,ναι ειμαι ξενυχτοπουλι,οχι χαζοξενυχτι ομως,τυπου να βγω σαββατο βραδο να τα πιω,οχι...........συνηθως κανω σχεδια για ταξιδια,αλλα τα πραγματοποιω,αλλα οχι.....κι επειδη ζουμε δυσκολους καιρους,δεν κανω περιτα εξοδα με ποτα κλπ......μονο ταξιδια τα εξοδα που μου επιτρεπω..........ειμαι μητερα 2 ανηλικων παιδιων.....και 4 τετραποδων γατιων συν τις κυριες-γατες της αυλης.εδω και 4 μηνες εχω κοψει και το καπνισμα για να ταξιδευω,και δεν ηταν ευκολο το ρημαδι....ειμαι μονογονεας και ειναι ζορικα τα πραγματα,αλλα ταξιδευω.......δεν το χανω,ητε νοερα,ητε στην πραγματικοτητα......μεχρι τωρα εχω παει στο παρισι πολλες φορες γιατι εχω φιλαρακια εκει,και στην τουρκια που κι εκει εχω φιλαρακια.......μενω πατμο..........αλλα δεν μεγαλωσα εδω,εδω απλα ηρθα καποτε κι εκανα οικογενεια και ξεμεινα....μεγαλωσα πειραια...........θα χαρω πολυ να διαβασω ιστοριες και εντυπωσεις απο ταξιδια....θα θελα να κανω κι ενα ταξιδι μονη μου καποια στιγμη..........καλη συνεχεια σε ολους και καλα ταξιδια!