12 Αυγούστου 2008 #1 P phil Member Μηνύματα 16 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι Ιαπωνία ή Κίνα ή ΗΠΑ Γεια σας.Ευτυχώς που σας βρήκα για να ενημερώνομαι για τα ταξίδια μου.Συνεχίστε έτσι για να μας βοηθάτε.
Γεια σας.Ευτυχώς που σας βρήκα για να ενημερώνομαι για τα ταξίδια μου.Συνεχίστε έτσι για να μας βοηθάτε.
12 Αυγούστου 2008 #2 go2dbeach Member Μηνύματα 6.017 Likes 9.784 Επόμενο Ταξίδι Λατινική Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική Phil Πες μας λιγα πραγματα για σενα.Που εχεις και που θελεις να ταξιδεψεις?
12 Αυγούστου 2008 #3 P phil Member Μηνύματα 16 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι Ιαπωνία ή Κίνα ή ΗΠΑ Πήγα τελευταίως στο παράδεισο,στις Σευχέλλες (όταν έχω χρόνο θα γράψω και έγω τη ταξιδιωτική μου ιστορία),πήγα στην ευρώπη και ασία.Τώρα θέλω να παώ ή Κίνα ή Ιαπωνία ή ΗΠΑ.Γι' αυτό βρήκα εσάς για να με βοηθήσετε να αποφασίσω.
Πήγα τελευταίως στο παράδεισο,στις Σευχέλλες (όταν έχω χρόνο θα γράψω και έγω τη ταξιδιωτική μου ιστορία),πήγα στην ευρώπη και ασία.Τώρα θέλω να παώ ή Κίνα ή Ιαπωνία ή ΗΠΑ.Γι' αυτό βρήκα εσάς για να με βοηθήσετε να αποφασίσω.
12 Αυγούστου 2008 #4 renata Member Μηνύματα 5.544 Likes 1.964 Επόμενο Ταξίδι μαλαισία το χοντρένεις το πράγμα !!!! εδώ θα βρείς οτι ζητάς . καλώς ήρθες phil !!!
12 Αυγούστου 2008 #5 mary_a Member Μηνύματα 1.180 Likes 112 Ταξίδι-Όνειρο Route 66 Καλώς ήρθες... εγώ πάντως ψηφιζω να πας ΗΠΑ!!...
16 Αυγούστου 2008 #6 P phil Member Μηνύματα 16 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι Ιαπωνία ή Κίνα ή ΗΠΑ Σιγά σιγά.Έχω ολόκληρο χρόνο μπροστα μου.