• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Καλοκαιρι στη σικελια.

sakisman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ακόμη, κάπου...
Ταξίδι-Όνειρο
Φεγγάρι
φιλε μου μολις γυρισα απο 15ημερη γυρα στη Σικελια όπου έκανα 1500 χιλιομετρα με το αμαξι μου. Το Palermo θα το δεις το πολυ σε 2 μέρες και είναι πολύ εύκολο να το γυρισεις με τα ποδια ακόμη και σε μια μερα. θα είσαι με το αμάξι σου; αν ναι όπου και να μείνεις να ξέρεις οτι εγώ πάρκαρα όπου εύρισκα και δεν αντιμετώπισα κανενα πρόβλημα πουθενα. Στο μοντέλο γίνεται ο χαμος και είναι πιο δύσκολη η μετακίνηση. μια τεραστια παραλία είναι με άπειρο κόσμο. έχει πολύ ζέστη 35-37 βαθμούς. Monrealle, Erice, Trapani, Cefalu, τέλεια. το παλέρμο προσωπικά δεν μου άρεσε. Η Κατάνια μου φάνηκε πιο ζεστή και ανθρωπινη. Ταορμινα όλα τα λεφτά. Αγκριγκέντο αξίζει μόνο η κοιλάδα των ναών, κατα τα άλλα είναι μια μεγαλούπολη με τεράστιες πολυκατοικίες. την κοιλάδα την γυρνας σε 3 ωρίτσες άνετα. Segesta είναι πολύ όμορφη αλλά να ανεβεις με το λεωφορείο. Συρρακούσες πολύ καλή και για βόλτα και για φαγητό αλλά και στο θέατρο όπως και στην Σελινουντα. Να ανεβεις οπωσδήποτε αιτνα όλα τα λεφτα. αυτά απο μένα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom