• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλοκαιρινες διακοπες 2016

panagiotis mer

New Member
Γεια χαρα παιδια.Ειμαι νεος στη σελίδα,αλλα κατευθειαν μαπινω στο θέμα.Με την παρεα θελουμε απο τωρα,σιγα σιγα, να αρχισουμε να κανονισουμε τα των καλοκαιρινων διακοπων ομως δεν ειμαστε σιγουροι για τον προορισμο.Περυσι πηγαμε Ικαρια και ξετρελαθηκαμε και για φετος θα θελαμε κατι παρομοιο-αναλογο,δηλαδη που να εχει χαλαρωση ,ηρεμια αλλα και διασκεδαση και νυχτερινη ζωη.
Αν εχετε κατι καλο να προτεινετε πειτε μου

alma

Member
Καλώς ήρθες.Βλέπω το ψάχνεις πολύ εγκαιρα το θέμα. Ιδιαίτερο νησί για να χαλαρώσει κανείς αλλά να έχει και ζωή το βράδυ είναι η Λήμνος. Ατμοσφαιρικά μπαράκια στη Μύρινα με θέα θάλασσα ή το φωτισμένο κάστρο, αρκετές επιλογές για φαγητό, συχνά το καλοκαίρι συναυλίες και άλλα δρώμενα, άσε που έχει και φοβερές παραλίες(και καθόλου κρύες όπως σε άλλα νησιά του Βορείου Αιγαίου)....

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Γεια χαρα παιδια.Ειμαι νεος στη σελίδα,αλλα κατευθειαν μαπινω στο θέμα.Με την παρεα θελουμε απο τωρα,σιγα σιγα, να αρχισουμε να κανονισουμε τα των καλοκαιρινων διακοπων ομως δεν ειμαστε σιγουροι για τον προορισμο.Περυσι πηγαμε Ικαρια και ξετρελαθηκαμε και για φετος θα θελαμε κατι παρομοιο-αναλογο,δηλαδη που να εχει χαλαρωση ,ηρεμια αλλα και διασκεδαση και νυχτερινη ζωη.
Αν εχετε κατι καλο να προτεινετε πειτε μου
Η αλήθεια είναι φίλε μου πως το θέτεις πολύ γενικά το θέμα...το συνδυασμό και ηρεμία αλλά και νυχτερινή ζωή/διασκέδαση μπορείς να τον βρεις σε πάμπολλα ελληνικά νησιά (αλλά και σε μέρη της ηπρειρωτική Ελλάδος), ειδικά σε αυτά που είναι κάπως μεγάλα και έχουν πολλά ενδιαφέροντα μέρη να γυρίσεις. Το θέμα είναι εσύ από εικόνες και απ'όσα έχεις ακούσει γενικά εάν έχεις κάποια μέρη που σου έχουν κάνουν κλικ να επισκφθείς. Από την άλλη, τί είδους διασκέδαση προτιμάτε με την παρέα σου, γιατί και ο παράγοντας διασκέδαση χωράει πολλές "αναγνώσεις"...δώσε παραπάνω tips και εδώ είμαστε...

panagiotis mer

New Member
Η αλήθεια είναι φίλε μου πως το θέτεις πολύ γενικά το θέμα...το συνδυασμό και ηρεμία αλλά και νυχτερινή ζωή/διασκέδαση μπορείς να τον βρεις σε πάμπολλα ελληνικά νησιά (αλλά και σε μέρη της ηπρειρωτική Ελλάδος), ειδικά σε αυτά που είναι κάπως μεγάλα και έχουν πολλά ενδιαφέροντα μέρη να γυρίσεις. Το θέμα είναι εσύ από εικόνες και απ'όσα έχεις ακούσει γενικά εάν έχεις κάποια μέρη που σου έχουν κάνουν κλικ να επισκφθείς. Από την άλλη, τί είδους διασκέδαση προτιμάτε με την παρέα σου, γιατί και ο παράγοντας διασκέδαση χωράει πολλές "αναγνώσεις"...δώσε παραπάνω tips και εδώ είμαστε...
Ακου η διασκεδαση που προτιμαμαι δεν ειναι clubs ,πολυ σαματος και διασκεδαση στυλ Σκιαθου,Παρου, Μυκονου κλπ.Μας αρεσουν πανηγυρια και μπαρακια .Ενας προορισμος που επεσε στο τραπεζι για διακοπες ειναι τα Κυθηρα αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ οικογενειακα ,και ενας αλλος προορισμος που σκεφτομασταν ειναι Λευκαδα.Ελπιζω να καταλαβες τι εδιους διασκεδαση προτιμαμαι

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Ακου η διασκεδαση που προτιμαμαι δεν ειναι clubs ,πολυ σαματος και διασκεδαση στυλ Σκιαθου,Παρου, Μυκονου κλπ.Μας αρεσουν πανηγυρια και μπαρακια .Ενας προορισμος που επεσε στο τραπεζι για διακοπες ειναι τα Κυθηρα αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ οικογενειακα ,και ενας αλλος προορισμος που σκεφτομασταν ειναι Λευκαδα.Ελπιζω να καταλαβες τι εδιους διασκεδαση προτιμαμαι
Χμμμ κατάλαβα φίλε μου, ψάχνεις δηλαδή και κάτι πιο παραδοσιακό. Δεν θα σου έλεγα όχι πάντως για Λευκάδα. Και πανηγύρια έχει το καλοκαίρι σε κάποια χωριά και μπαράκια στην πόλη, και φυσικά απίστευτες παραλίες (δεν ξέρω όμως μόνο με τους πρόσφατους σεισμούς σε ποιό βαθμό είναι προσβάσιμες). Από Αιγαίο, στις Κυκλάδες τσέκαρε την Αμοργό και τη Νάξο! Πιστεύω πως είναι αρκετά κοντά σε αυτό που ψάχνεις. Εάν πάλι δεν σε χαλάνε και πιο μεγάλα νησιά, νομίζω πως και σε νησιά όπως η Λέσβος ή η Σάμος θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Στα χωριά τους σίγουρα θα "παιζουν" το καλοκαίρι πανηγύρια, ενώ έχουν και μέρη με κίνηση και μπαράκια για μια κάπως πιο "κοσμοπολίτικη" νότα....

panagiotis mer

New Member
Το θεμα με τα μεγαλα νησια ειναι η μετακινηση αλλιως ,εγω ειμαι και απο Χιο και ξερω απο Λεσβο και Σαμο γτ εχω παει.Για Σποραδες(εκτος Σκιαθου) τι εχεις να πεις;;

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Το θεμα με τα μεγαλα νησια ειναι η μετακινηση αλλιως ,εγω ειμαι και απο Χιο και ξερω απο Λεσβο και Σαμο γτ εχω παει.Για Σποραδες(εκτος Σκιαθου) τι εχεις να πεις;;
Προσωπικά λατρεύω τη Σκόπελο, έχω πάει 2 φορές και ενδεχομένως να ξαναπήγαινα. Πράσινο, καταπληκτικές παραλίες, απίστευτα γραφική χώρα plus ένα ακόμα γραφικό χωριό η Γλώσσα. Όσον αφορά τη διασκέδαση τα bar -αν και προσεγμένα και με καλή μουσική- είναι μάλλον λίγα. Εξαρτάται όμως νομίζω γενικά και από το στυλ της παρέας σου. Παίζει και ένα ωραίο ρεμπετάδικο επίσης, η Ανατολή στο ψηλότερο μέρος της χώρας της Σκοπέλου. Από πανηγύρια δεν θυμάμαι κάτι ιδιαίτερο (γενικά τα πανηγύρια είναι πιο συχνά σε νησιά που έχουν αρκετά χωριά και κάθε χωριό έχει την εκκλησία του που πανηγυρίζει κάποια στιγμή. Σε νησιά όπως η Σκιάθος και η Σκόπελος που έχουν μόνο 2-3 χωριά τα πανηγύρια μοιραία είναι λίγα)
Την Αλόνησσο θα στην πρότεινα καλύτερα με το έτερον σου ήμισυ...παραείναι ήσυχη, ίσως όμως είναι και η ιδανικότερη από τις Σποράδες για ρομαντική εξόρμηση. Για Σκύρο ειλικρινά δεν έχω ιδέα...

eve.k.

New Member
Γεια σας!! Μόλις ανακάλυψα αυτό το φόρουμ και έχω ενθουσιαστεί! πολύ χρησιμες πληροφορίες για καθε ταξίδι!!
Θέλω λοιπόν κι εγώ να ζητήσω την γνώμη σας για τις φετινές διακοπές γιατί έχω ήδη διαβάσεις αρκετές αναρτήσεις και δν μπορώ ακόμα να σχηματίσω ολοκληρωμένη εικόνα. Θέλουμε με το αγόρι μου να πάμε κάπου όμορφα, με ωραία θάλασσα (είτε ομορφες παραλίες είτε δυνατότητες δραστηριοτήτων όπως καταδύσεις κλπ), δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η νυχτερινή ζωή, μόνο το καλό φαϊ, και αν τελικά επιλέξουμε να πάμε στο εξωτερικό, να υπάρχει και η δυνατότητα να δούμε κατι ενδιαφέρον για την ιστορία ή την κουλτούρα του μέρους. Πολλά χρήματα δεν υπάρχουν όποτε μάλλον κάτι μεσα στην Ευρώπη. Έχω σκεφτεί για Μάλτα ή Ιταλία Ποσιτάνο. Αλλιώς για Ελλάδα, Νάξο-Κουφονήσια. Ποια είναι η γνώμη σας, τι θα μου προτείνατε?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Μήλο! Πανέμορφες παραλίες! Σε πολλούς δεν αρέσει επειδή δεν έχει ιδιαίτερη νυχτερινή ζωή, οπότε αν εσάς δεν σας πειράζει, είναι πολύ καλός προορισμός!

Despinadmk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα... <3
Ολα τα μερη που αναφερεις -ειτε σε μεγαλο βαθμο ειτε σε μικροτερο-προσφερουν αυτα που ζητας. Ωραιες παραλιες, δραστηριοτητες, καλο φαγητο, ρομαντισμο. Οποτε μαλλον πρεπει να τα ψαξεις λιγο ολα και να δεις ποιος προορισμος ειναι πιο κοντα στον προυπολογισμο σου. Προσωπικα παντως, οταν προκειται για νησι επιλεγω Ελλαδα. Οντως η Μηλος ειναι πανεμορφη και ο βυθος της αξιζει μια εξερευνηση. Θα προσεθετα στην λιστα (ετσι για να σε μπερδεψω ακομη περισσοτερο :p ) την Κεφαλονια, που νομιζω δεν εχω γελασει και ευχαριστηθει περισσοτερο κανοντας θαλασσια σπορ. Εχει απιστευτες παραλιες (βεβαια ειναι μακρυνες οι αποστασεις) και πανεμορφα παραθαλασσια χωριουδακια. Για εξωτερικο τσεκαρε και την Σαρδηνια ισως σου αρεσει! ;)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Η Σαρδηνια εχει καταπληκτικες παραλιες αλλα ειναι πολυ ακριβο νησι. Ωραιο βυθο για καταδυσεις εχω ακουσει πως εχουν η Αστυπαλαια κ η Καλυμνος.

eve.k.

New Member
Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις απαντησεις σας!! Η αληθεια ειναι οτι για Μήλο και Σαρδηνία το ειχα σκεφτει διαβαζοντας καποιες αλλες αναρτησεις αλλα με προβληματισαν λιγο οι τιμες που ηταν τσιμπημενες...αφου ομως το προτεινεται θα το ξανακοιταξω καλυτερα...Σας ευχαριστω!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom