Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ολοκαίνουριο μέλος στο φόρουμ, και γράφτηκα με σκοπό να ρωτήσω την άποψη σας για τις φετινές καλοκαιρινές μου διακοπές! Ψάχνω ενα νησάκι που να μην είναι ούτε πολύ ήρεμο, ούτε πολύ ξέφρενο ώστε να παω με τον κάλο μου. Έχουμε προφανώς σκεφτεί τα κλασσικά ζευγαρωνήσια π.χ Σαντορύνη, Μήλο άλλα έχω κάποιους ενδοιασμούς για τις παραλίες, έχω πάει σε κάμποσα απο τα νησιά του Αιγαίου αλλα πουθενά δεν βρήκα τις καταπληκτικές παραλίες του Ιονιου. Θα ήθελα λοιπόν γνώμες για τον φετινό προορισμό μας! Είμαστε 25-28 χρονών και λατρεύουμε και οι δυο τις φυσικές ομορφιές, τους περιπάτους, και το καλο φαγητό. Ενδεχομένως να σκεφτόμασταν κατι το extreme όπως scuba diving ή κάτι παρόμοιο. Θα ήθελα να διευκρυνίσω κάτι τελευταίο δεδομένου οτι προανέφερα τον όρο ''ζευγαρωνησι'' δεν ψάχνω κάτι το τελείως ρομαντικό και γουτσουγουνιάρικο δεδομένου οτι είμαστε χρόνια μαζί και γενικά λίγο τρελλιάριδες. Ελπίζω να σας έδωσα τις απαραίτητες πληροφορίες. Περιμένω τις απόψεις σας με ανυπομονησία!