• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλοκαιρινες διακοπες στην ελαφονησο

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Επαυξανω! (γκρρρ..πρεπει να επαυξησω και το μηνυμα μου)

Last edited by a moderator:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Πού είναι η Panagiotia^ ως ειδική επί των διοργανώσεων;

manelaki

Member
Ισως γι'αυτο λατρεψα τα νησια της παναγιας. Ειναι πολυ πιο ησυχα με λιγες ξαπλωστρες που ενταξει δε με ενοχλησαν και πολυ. Μη χασεις το ηλιοβασιλεμα απ'αυτη τη παραλια..... παρ'τε κι ενα δωρακι...

alh4.googleusercontent.com__ZsX1OoPnsww_THUTza6RMMI_AAAAAAAAA_g_dpMBHplgGBY_s640_100_7227.JPG

alh6.googleusercontent.com__93xoYc9vNvY_THUS3X0PNSI_AAAAAAAAA_M_Mff1P8dH6nQ_s640_100_7221.JPG

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Επειδη τις προηγουμενες φορες πηγαινα ημερησια του σκοτωμου (γιατι ειναι κ 2,5-3 ωρες απο Μανη ) στο νησι δεν προλαβαινα να δω τα νησια της Παναγιας .Φετος ομως εκανα μια διανυκτερευση οποτε τα ειδαμε ολα .
Δεν με πολυενθουσιασε η συγκεκριμενη παραλια .Αυτο που με ενθουσιασε βεβαια ειναι η μεγαλη παραλια.Δεν την ειχα χορτασει γιατι πηγαιναμε παντα στο μικρο Σιμο.
Δεν υπαρχει καμια συγκριση ....δεν προκειται να ξανακολυμπησω στο μικρο Σιμο .
Οποτε μπορεσω θα ανεβασω φωτογραφιες ...ολη η φωτο ειναι γεματη απο ενα απεραντο τυρκουαζ.

ikarialover

Member
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι..Η παραλία του Κάτω Νησιού που έχω ακούσει ποια είναι; Είναι όμορφη;

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μηπως εννοεις τα νησια της Παναγιας ?
Δεν εχω ακουσει κατι μ αυτο το ονομα.

ikarialover

Member
Βρήκα ότι μιλούσα για την παραλία της Παναγίας που βρίσκεται στον οικισμό του Κάτω Νησιού.. Μάλλον πρόκειται για το ίδιο,ε;;

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ναι για το ιδιο μιλαμε .
Οχι δεν τρελαθηκα ...οταν εχεις τις αλλες δυο απιστευτες παραλιες ........
Να παραθεσω επισης -μετα λυπης μου και στα πλαισια μιας κουβεντας που καναμε παλια για την τουριστικη εξελιξη του νησιου- οτι το σημειο γυρω απο το καμπινγκ εχει αρχισει να οικοδομειται αρκετα.Χαλαστηκα πολυ με αυτα τα γιαπια.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Να προσθέσω κι εγώ που κατάγομαι από τα μέρη οτι η οικοδόμηση πλέον στο νησί είναι ανεξέλεγκτη. Δίπλα στο καμπινγκ έχει ανοίξει ένα beach bar -club-εστιατόριο με ονομασία που μόνο γέλια προκαλεί (την είδαν Ibiza οι τύποι) , επίσης όπως σωστά αναφέρει η Κλεοπάτρα το κάμπινκγ είναι πλέον περιστοιχισμένο με αμφιβόλου αισθητικής κτίρια και στη μικρή παραλία, το Σίμο δηλαδή, πάνω στο βουνό εδώ και χρόνια υπάρχει ένα τσιμεντένιο γιαπί '' κόσμημα'' που ξεκίνησε με τις ευλογίες του προέδρου του νησιού αλλά λόγω σάλου που ξέσπασε έχουν κολλήσει οι διαδικασίες, παρόλα αυτά όταν κολυμπάς το ''θαυμάζεις'' σε όλο του το μεγαλείο.Η απληστία αυτών που ασχολήθηκαν με τον τουρισμό στο νησί και η αδυναμία τους να διαχειριστούν την ξαφνική μετατροπή του τόπου τους σε in μέρος για διακοπές κατέστρεψε και την ομορφιά του τόπου και τις εφηβικές μας αναμνήσεις...

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Πού είναι η Panagiotia^ ως ειδική επί των διοργανώσεων;
Ωπ, άργησα αλλά να'μαι!
Ως λάτρης του κάμπινγκ, προτείνω 3ήμερη εξόρμηση αρχές του ερχόμενου καλοκαιριού σε κοντινό οργανωμένο ή ελεύθερο στο Αλμυρίχι Εύβοιας • Προβολή θέματος - Απομονωμενες παραλιες !!
Για Ελαφόνησο, αν και μακριά για τριήμερο, μόνο ελεύθερο.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Α δεν προκειται να χτιστει εκεινο το γιαπι πανω απο το Σιμο?Ετσι κουφιο θα το βλεπουμε?

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Υποτίθεται οτι υπάρχει εντολή κατεδάφισης από το Υπουργείο Περιβάλλοντος εδώ και δυο χρόνια σχεδόν λόγω του οτι το κτίσμα χτίσθηκε αυθαίρετα σε χαρακτηρισμένη περιοχή Natura, όμως δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα. Παλιά λέγανε αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη στην Ελαφόνησο το κάνανε αν έχεις μπάρμπα τον πρόεδρο... Επίσης να αναφέρω και μια άλλη καινοτομία κυκλοφορούν μηχανάκια γουρούνες και σερβίρουν freddo και φραπεδιές σε όσους δεν ξεκουνάν τον κ... τους να πάνε να τα πάρουν οι ίδιοι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom