tita
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
καλώς να μας έρθεις! σκέφτεσαι να πας και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας; Το ραντεβού μας δεν το ξέχασα ;-)
Μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια να βγαλω visa για Ιραν ,
Κανονικα δεν υπαρχει,αλλα λογω των προσφατων γεγονοτων δεν μου την ενεκρινανΓιατί ? Υπάρχει δυσκολία για τη συγκεκριμένη visa ?
Κανονικα δεν υπαρχει,αλλα λογω των προσφατων γεγονοτων δεν μου την ενεκριναν
Δεν πειραζει παντα υπαρχει και η επομενη χρονια. Εμεις να ειμαστε καλα !!
Ελπιζω του χρονου τετοια μερα να γραφω για το ταξιδι μου εκει!!! Μην σου πω να το κανουμε μαζι κιολας!!
Turms το πηγες το ταξιδακι σου στα νησια και τι νησια ε?
Κι εγω περιμενω με αγωνια το πολυποθητο go2dbeach! Εχω βαλει και τικερ να μετραει για μενα. Σαμος φυσικα και μετα Τουρκια , μια χαρα παραλιοτουρ θα κανω. Ξεκουραση γιατι απο Σεπτεμβρη θα αρχισουμε να οργανωνομαστε για τα καλυτεροτερα [/Δεν είμαι βέβαιη ότι γράφω στο σωστό σημείο! Για Σάμο, αν σε προλαβαίνω, έχω να σου πω must
Παραλίες: Ψιλή 'Αμμος Μαραθοκάμπου αλλιώς Χρυσή 'Αμμος και Λεμονάκια-Τσαμαδού
Ορεινά χωριά: Μανωλάτες και Πλάτανος
Στάση για καφέ: Πλατανάκια-Αηδόνια στα Βόρεια, και Κούτσι κοντά στον Πύργο
Για βράδυ : Πυθαγόρειο, Κοκκάρι, Βαθύ(Σάμος)
Όπωσδήποτε: Ευπαλίνειο Όρυγμα στο Πυθαγόρειο, Πηγές στο Ποτάμι Καρλοβάσου, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Χώρα, φαγητό στους Ψαράδες Αγ. Νικολάου-Κοντακέικα, άντε και στο Ποσειδώνιο
Διαμονή θα έλεγα Βαθύ στις παρυφές και αυτοκίνητο απαραίτητο!
Στις έξι Αυγούστου μεγάλη γιορτή στο Πυθαγόρειο "Χριστός Σάμον έσωσε τη έκτη Αυγούστου".
Να πάρεις γλυκό κρασί Νέκταρ και πήλινη "κούπα του δικαίου".
Η Έφεσσος λέει. Στο Κουσάντασι και τα περίχωρα θα βρεις δερμάτινα και βαμβακερά ρούχα με εξοντωτικό παζάρι.
Καλό ταξίδι!