• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλοκαιρινές διακοπές

SUMMER

Member
Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ !!!! Είχαμε αρχίσει να εγκαταλείπουμε την ιδέα του εξωτερικού! Έχουμε ενθουσιαστεί και οι δύο! Βλέπουμε φωτογραφίες και κάνουμε σαν χαζά από την χαρά μας. Αύριο πρωί πρωί θα πάρω το πρακτορείο για να μιλήσουμε για τα εισιτήρια. Ελπίζω να μην μου δημιουργήσει προβλήματα του τύπου δεν μπορω να σου βγάλω με αυτή την εταιρεία και τέτοιες μπούρδες γιατί θα γίνει σφαγή. Έχει δικαίωμα να μου πει κάτι τέτοιο? Νομίζω ότι όχι, έτσι δεν είναι? Α και μία τελευταία ερώτηση γιατί ξέρω ότι σας σκάσαμε, στις τιμές των εισιτηρίων που βρήκαμε συμπεριλαμβάνονται και οι φόροι σωστά? Α και για βίζα και οι δύο πόσο να υπολογίζουμε?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Κανε μια εκτυπωση της οποιας τιμης βρεις και στειλε την σε αυτο το εξαιρετο ταξιδιωτικο γραφειο για να μη σου αρχισουν τα κολπα " μα τι λετε; Δεν υπαρχουν τετοιες τιμες κλπ" και επεμεινε να σου κλεισουν αυτο που βρηκες ετσι ωστε να καλυφθουν τα χιλια ευρω των κουμπαρων. Θα σου προσθεσουν και ενα πανωπροικι για την εργασια του κλεισιματος αλλα θα εχεις ξεμπερδεψει με αυτους. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτες οι τιμες προσφορας δεν αλλαζουν οποτε πρεπει να εισαι απολυτως σιγουρη για τις ημερομηνιες. Κατοπιν ξανασυζηταμε τα περι Ταυλανδης που και πως.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δεν εχουν το δικαιωμα να σου αρνηθουν ναυλο απο αεροπορικη εταιρεια που διαπραγματευεται διεθνως τα εισιτηρια της και μαλιστα εχει και κεντρικα γραφεια στην Ελλαδα. Αν κανουν κατι τετοιο και τους καταγγειλεις τοτε θα εχουν ντραβαλα.

SUMMER

Member
Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω όλους! Ότι και να πούμε είναι λίγο. Από κει που λέγαμε ότι θα καταλήξουμε σε κανένα νησί της Ελλάδας με τα 2000? να κάνουν άσκοπα φτερά τελικά χάρις εσάς θα πάμε εκεί που θέλαμε και με τελικό προϋπολογισμό μικρότερο από αυτόν που περιμέναμε. Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα!!!!

Ευχαριστούμε!!!!!
:clap::clap::clap:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλα να ειστε και αγαπημενοι και ταξιδια παντα βρισκονται!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Μία καλή επιλογή, εφόσον θέλετε ρελάξ και παραλιες... είναι η βόρειος τυνησία. πολύ φθηνή, 5στερα ξενοδοχεία και λίγο αράμπιαν αν γουστάρετε... όλα αυτά το 7ήμερο 500-600 ευρώ το άτομο με αεροπορικά, ξενοδοχεία, ημιδιατροφή κ.τ.λ.
Θα συμφωνήσω κι εγώ με την Ελένη, εάν δεν προλάβεις την προσφορά της Ταϊλάνδης που βλέπω ότι σας αρέσει περισσότερο, τότε κλείσε λίγες μέρες ρελάξ και μπάνιου στην Τυνησία που και φθηνή είναι και μια χαρά γι' αυτό που ζητάτε.

Περιμένουμε νεότερά σου. Αν σαν κάνουν πάλι ναζάκια...κούνια που τους κούναγε πες τους! :D

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Ναι βρε,η τιμή είναι με όλους τους φόρους μέσα! Άμα το πρακτορείο διαφωνεί και λέει ασυναρτησίες, κάντε τα λαμπόγιελο εκεί μέσα, ρίξτε μία φωνή και όλα θα φτιάξουν!:D

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω όλους! Ότι και να πούμε είναι λίγο. Από κει που λέγαμε ότι θα καταλήξουμε σε κανένα νησί της Ελλάδας με τα 2000? να κάνουν άσκοπα φτερά τελικά χάρις εσάς θα πάμε εκεί που θέλαμε και με τελικό προϋπολογισμό μικρότερο από αυτόν που περιμέναμε. Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα!!!!

Ευχαριστούμε!!!!!
:clap::clap::clap:
Απλά για να βεβαιωθούμε ότι το καταλάβατε, αυτό που θα κλείσετε με τα 900 ευρώ είναι ΜΟΝΟ τα διηπειρωτικά αεροπορικά εισητήρια. Τοπικές μετακινήσεις, ξενοδοχεία, φαγητά κλπ κλπ είναι όλα επιπλέον.

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ !!!! Είχαμε αρχίσει να εγκαταλείπουμε την ιδέα του εξωτερικού! Έχουμε ενθουσιαστεί και οι δύο! Βλέπουμε φωτογραφίες και κάνουμε σαν χαζά από την χαρά μας. Αύριο πρωί πρωί θα πάρω το πρακτορείο για να μιλήσουμε για τα εισιτήρια. Ελπίζω να μην μου δημιουργήσει προβλήματα του τύπου δεν μπορω να σου βγάλω με αυτή την εταιρεία και τέτοιες μπούρδες γιατί θα γίνει σφαγή. Έχει δικαίωμα να μου πει κάτι τέτοιο? Νομίζω ότι όχι, έτσι δεν είναι? Α και μία τελευταία ερώτηση γιατί ξέρω ότι σας σκάσαμε, στις τιμές των εισιτηρίων που βρήκαμε συμπεριλαμβάνονται και οι φόροι σωστά? Α και για βίζα και οι δύο πόσο να υπολογίζουμε?
ναι, περιλαμβανονται οι φοροι!

για βιζα τωρα που το κοιταω λιγο μαλλον δε χρειαζεται... αλλα θα μας πουν οι ειδικοι επι της ταυλανδης! :p

SUMMER

Member
Εννοείται ότι μιλάμε μόνο για τα διηπειρωτικά εισιτήρια και μόνο. Μην είμαστε και αχάριστοι. Από ότι είδα τα εισιτήρια από Μπανγκόνγια Σαμούι είναι περίπου 150 με επιστροφή το άτομο και από όσα διάβασα με 30? βρίσκεις να μείνει κάπου αξιοπρεπέστατα. Έτσι όπως τα υπολόγισα με 1500? και οι 2 με πληρωμένα εισιτήρια και διαμονή είμαστε υπερκαλυμμένοι αν σκεφτείς ότι δυστυχώς διαθέτουμε μόνο 8 μέρες.

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
εγω εκλεισα προσφατα απο bangkok σαμουι απο εκει ενα τσιμπημα σε πουκε (για λιγο λογω καιρου) και παλι πισω σε bangkok με περιπου 130-140 το άτομο... για 3 πτησεις.. τπτ δεν ειναι!

αν κλεισεις.. τα παιδια θα σου προτεινουνε και μερη για διαμονη! ή θα σε παραπέμψουν σε παλαιοτερα threads.. υπαρχουν πολλοι ταυλανδοπληκτοι εδω. ορεξη να έχεις να διαβάζεις! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα