• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλοκαιρινές διακοπές

SUMMER

Member
Ταυλάνδη ήταν μία από τις προτάσεις που τους έκανα αλλά μου είπαν ότι ξεπερνάμε τα 2000?, έτσι εγκατέλειψα την ιδέα. Και πακέτα που κοιτούσα από net έβλεπα τιμές εισιτηρίων και ξενοδοχείο ανά άτομο χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι φόροι 900? τα φτηνότερα. Τα εισιτήρια για Ταυλάνδη με φόρους,βίζα και όλα τα εξτρά πόσο να τα υπολογίζω?

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Άκουσα ότι στο ντουμπάι κάνεις μπάνιο σε τεχνητές λίμνες, ισχύει αυτό?
Στο Ντουμπάι τα πάντα ειναι τεχνητά. Εμείς πήγαμε πέρσι τέλη Μαρτίου και είχε χτυπήσει ο υδράργυρος 38 βαθμούς, ανυπόφορη ζέστη και πουθενά ίσκιος. Το καλοκαίρι μην το σκέφτεστε ούτε για αστείο, θα λιώσετε. Το Ντουμπάι είναι μόνο για μάξιμουμ 2-3 μέρες, δεν έχει κάτι άλλο να δεις και να κάνεις πέραν των shopping malls.

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Φίλε chrikky μία πρόταση έκανα, δε χρειάζεται να κάνεις και έτσι!Εξάλλου είναι ωραίος προορισμός ανεξάρτητα από την ζέστη!Τουλάχιστον θα προτιμούσα Ντουμπάι παρά Αίγυπτο!
καταρχην ειμαι φιλη.. κατα δευτερον δεν εχω παει, απλά με όλα αυτα που διαβαζω εδω μεσα και οχι μόνο.. ε δε θα τον προτεινα και για γαμηλιο... :roll:

ποσο μαλλον το καλοκαιρι που πιανει 50 βαθμους...

εν πασει περιπτωσει, ο καθένας διαλέγει ό,τι θελει..

αλλα, με την ευκαρία, μια και αυτο το thread εχει γινει επος!!! ας ριξει μια ματια ο ενδιαφερομενος... http://www.travelstories.gr/%E1%F3%DF%E1/6975-%F0%EF%E9%EF%F2-%EE%E5%F1%E5%E9-%ED%E1-%EC%EF%F5-%F0%E5%E9-%E3%E9%E1-%F4%EF-%ED%F4%EF%F5%EC%F0%E1%E9.html?highlight=dubai

οσον αφορα την ταιλανδη μεχρι πολυ προσφατα επαιζε προσφορα της emirates.. δεν ξερω σημερα τι τιμες εχει ομως... :roll:

αμα δε σας φτανουν τα λεφτα για εξωτικα και θελετε εξωτερικο, κοιταξτε τα κοντινα: μια ισπανια, μια ιταλια... απο το ντουμπαι νομίζω θα είναι καλυτερα :rolleyes:

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Λοιπόν έκανα μία γρήγορα αναζήτηση με EMIRATES για Ταυλάνδη και βγήκε για 2 άτομα : EUR 851.66 9(εδώ κοίτα)για μέσα Ιουλίου! Κλείσε, είναι πολύ καλή τιμή! όχι σαν τους άλλους τους κλέφτες που θέλουν πάνω από 2.000ε! Θα κλείσεις και ένα ωραίο ξενοδοχείο με 600-700 και θα είσαι κομπλέ.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ θα ήθελα να δώσω μερικές επιλογές, αλλά ακόμη είμαι άναυδος με το εκπληκτικό πρακτορείο... κορυφαίοι επαγγελματίες, κολοσσοί του κλάδου, φωτεινοί φάροι του ελληνικού εξερχόμενου τουρισμού. Σούπερ αρχικαραγουάου που λέει και ο ανηψιός μου...

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Δεν ξέρω ποιές ημερομηνίες σας ενδιαφέρουν αλλά δες ενδεικτικά εδώ για Ταϊλάνδη. 920 Ευρώ με την Emirates για δύο άτομα, τέλος Αυγούστου για Μπανγκόκ. Με άλλα χίλια ευρώ στην Ταϊλάνδη είσαι όχι απλώς άρχοντας αλλά και κάτι παραπάνω. Και φυσικά δεν χρειάζεται να πας σε πεντάστερα ξενοδοχεία. Αν δεν θέλετε πολυτέλειες, τα τριών ή τεσσάρων αστέρων είναι μια χαρά και οικονομικότατα. Ενδεικτικά σου λέω ότι το Πάσχα δίναμε περίπου 32 Ευρώ τη βραδιά σε πολύ καλό τετράστερο στο Πούκετ και 9(!) ευρώ το δίκλινο σε καταπληκτικό ξενώνα στην Αγιουτάγια.
Μην ακούς τα παραμύθια που πουλάνε τα πρακτορεία περί ασφάλειας κλπ. Καταλαβαίνω ότι είναι το πρώτο σας ταξίδι στο εξωτερικό και είστε λίγο επιφυλακτικοί. Ψάξε πού θα θέλατε να πάτε και πάρτε το απόφαση να φύγετε μόνοι σας. Πιο φτηνά και σίγουρα πιο συναρπαστικά!

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
^Τον Ιούλιο απ ότι είδα είναι λίγο πιο φθηνά αλλά μέχρι να ξεμπλέξουν από το κ@λοπρακτορείο, μάλλον το κόβω να πηγαίνουν Αύγουστο. Πάντως SUMMER, μην φοβάσαι τα περισσότερα παιδιά εδώ κλείνουν μόνοι τους, και έχουν γυρνούν πίσω τρισευτυχισμένοι!:D

SUMMER

Member
Συγνώμη κατάλαβα καλά? Μας βρήκατε εισιτήρια μέχρι 1000? και για τους 2 μαζί ή λέω βλακείες? Επαναλαμβάνω ότι δηλώνω εντελώς άσχετη. Να τολμήσω να ρωτήσω αν είναι με επιστροφή ή θα μείνουμε εκεί?

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
^ΝΑΙ!!Και όχι 1.000 αλλά 900!Η απόφαση είναι δική σας τώρα!Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία visa και φύγατε!:D

Το εισητήριο είναι ΜΕ επιστροφή, για 2 άτομα στην Ταυλάνδη!

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
visa θα βγαλετε στο αεροδρομιο εκει.. μην αγχωθεις γι' αυτο.. ναι, αν, οπως λενε τα παιδια, εχει ακομη προσφορα η emirates τρεχα να κλεισεις!!!!!!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μπορείτε πάντα να πάτε στο πρακτορείο και να ζητήσετε να σας παρέχει ΜΟΝΟ τα αεροπορικά εισητήρια που χρειάζεστε και τίποτε άλλο, και να ισοφαρίσετε έτσι τα 1000 ευρώ που έχετε δώσει.
Το πρόβλημα που έχετε, μάλλον, είναι ότι απέναντί σας είναι ένα πρακτορείο που δεν οργανώνει εκδρομές, αλλά μεταπωλεί εκδρομές από κατάλογο άλλου πρακτορείου. Η ανυπέρβλητη κοτσάνα για τα ξενοδοχεία 5 αστέρων μάλλον είναι απλώς αυτό που κατάλαβε ο πράκτορας όταν το μεγάλο πρακτορείο επεχείρησε να του εξηγήσει αυτά που γράφει στο φυλλάδιο...
Αν δε γίνεται να πάρετε μόνο τα εισητήρια, ίσως έχετε καλύτερη τύχη αν ζητήσετε (και καταφέρετε) να σας φέρει σε επαφή με το αθηναϊκό πρακτορείο, τα βρείτε με κείνους, και επιστρέψετε απλά πίσω σ'΄αυτούς για να διεκπαιρεώσουν την πώληση...

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
Μία καλή επιλογή, εφόσον θέλετε ρελάξ και παραλιες... είναι η βόρειος τυνησία. πολύ φθηνή, 5στερα ξενοδοχεία και λίγο αράμπιαν αν γουστάρετε... όλα αυτά το 7ήμερο 500-600 ευρώ το άτομο με αεροπορικά, ξενοδοχεία, ημιδιατροφή κ.τ.λ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom