• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλοκαιρινές διακοπές

SUMMER

Member
Παιδιά sos, είμαστε ένα ζευγάρι 26 χρονών περίπου και ψάχνουμε για τον κατάλληλο καλοκαιρινό προορισμό. Το κακό είναι ότι το ποσό που διαθέτουμε είναι ήδη δεσμευμένο σε ταξιδιωτικό πρακτορείο και δεν έχουμε πολλές επιλογές ώστε να το ψάξουμε μόνοι μας. Το χειρότερο όμως είναι ότι όταν επισκεφτήκαμε το συγκεκριμένο γραφείο και ρωτήσαμε τι επιλλογες έχουμε με το ποσό των 2000? που διαθέτουμε δεν μας έδωσαν καμία απολύτως κατεύθυνση για το τι μπορούμε να κανουμε με αυτό το ποσό. Εμείς το μόνο που είπαμε είναι ότι θέλουμε ωραίες παραλίες και όχι γύρες σε μουσεία και άλλα τέτοια. Η μόνη απάντηση που μας έδωσαν είναι ότι αν θέλουμε παραλίες να μείνουμε Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ξαναπάει εξωτερικό. Θεωρούσαμε λοιπόν ότι αυτή είναι μία καλή ευκαιρία καθώς πρόσφατα αρραβωνιαστήκαμε και θέλαμε κάτι ξεχωριστό. Μήπως το ποσό που διαθέτουμε είναι μικρό σε σχέση με αυτό που ζητάμε και τζάμπα βασανιζόμαστε να βγάλουμε άκρη μόνοι μας? Από το πρακτορείο δεν μας απάντησαν αρνητικα για το ποσό, απλά επειδή τα 1000? τα έχουν ήδη πάρει μάλλον δεν καίγονται να εξυπηρετήσουν και μας πεταν το μπαλάκι.

varioAthens

Member
Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να είναι ήδη δεσμευμένα τα χρήματα από το γραφείο χωρίς να έχετε καν καταλήξει στον προορισμό..... Δηλαδή με τι αιτιολογία έχουν δεσμευθεί? Κι εσείς πήγατε και δώσατε ένα χιλιάρικο χωρίς να ξέρετε που θα πάτε, τι κόστος έχει το ταξίδι και αν στην τελική θέλετε να πάτε με το συγκεκριμένο πρακτορείο?
Δέσμευση-ξεδέσμευση, από τη στιγμή που δεν συννενοείστε πάρε τα λεφτά σας πίσω και κανονίστε μόνοι σας το ταξίδι! Το ποσό που διαθέτετε είναι μια χαρά για να κανονίσετε μόνοι σας ένα ωραίο ταξίδι στα μέτρα σας!

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
^Καταρχήν να ζήσετε!
Το συγκεκριμένο πρακτορείο πρέπει να είναι πολύ έλεος!Με 2.000 μπορείτε πάτε κάπου όμορφα και εξωτικά!Δήλαδή παραλίες υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα? Δεν πάνε καθόλου καλά!Το ταξίδι μπορείτε να το κλείσετε και μόνοι σας. 3 βήματα είναι.
Μπείτε στο site της αεροπορικής εταιρίας, κλείνετε τα εισητήριά σας με την viza. Μετά πολύ ωραία μπείτε στο booking.com και κλείστε το ξενοδοχείο σε καλές τιμές και όπου θέλετε.Είπες ότι θέλετε να πάτε κάπου να ''αράξετε'' και να περάσετε όμορφα, χωρίς να εξερευνήσετε το μέρος. Αυτό είναι πιο εύκολο, κλείστε το μόνοι σας.
Τα 1.000ευρώ σας τα κρατήσαν χωρίς να έχετε κλείσει κάπου?? Αυτό είναι τραγικό! Κάντε τους μια ωραία μύνηση για να σας δώσουν τα διπλά!!
Ακόμα και εγώ που είμαι 18, και θα πάω πρώτη φορά στο εξωτερικό θα τα κλείσω μόνος μου, σιγά μην πάω σε αυτούς τους μακακες, για να μου τα αρπάξουν.
Από επιλογές έχεις αρκετές: Ντουμπάι, Τυνησία, Μαρόκο, Κανάρια Νησιά.
Θα σε βοηθήσουν και οι υπόλοιποι που είναι ειδικοί.Πάντως μην το βάζεις κάτω, κάντους ρεζίλι.

SUMMER

Member
To ταξιδιωτικό πρακτορείο είναι όντως ελεεινό, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν δώσαμε εμείς το ποσό αλλά οι κουμπάροι μας. Θέλησαν οι άνθρωποιι να μας κάνουν ένα δώρο και επέλεξαν να δώσουν 1000? στο συγκεκριμένο πρακτορείο αφήνοντας το θέμα του προορισμού να το επιλέξουμε εμείς. Τα άλλα 1000? είπαμε να τα προσθέσουμε εμείς για να πάμε κάπου καλά, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα αποφασίζαμε εύκολα να πάμε.

Το μόνο που είχαν να μας προτείνουν και επέμεναν σε αυτό, είναι ταξίδι στην
Αίγυπτο, καμία σχέση δηλαδή με αυτό που ζητούσαμε εμείς. Η απάντηση τους ήταν ότι μπορούμε να κάνουμε μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου. Καμία επαφή με λίγα λόγια.

Σκέφτηκα αυτό που μου είπατε, να κοιτάξω δηλαδή να κλείσω από αυτούς μόνο τα εισητήρια και το ξενοδοχείο απο net αλλά έχω δύο προβλήματα. Δεδομένου ότι τα 2000? είναι αυστηρά το μεγαλύτερο ποσό που μπορούμε να διαθέσουμε για αεροπορικά και ξενοδοχείο δεν μου είναι εύκολο να τα υπολογίσω (δεν συμπεριλαμβάνονται πάντα φόροι αεροδρομίου, βιζα κτλ) και δεύτερον μας φόβισαν από το συγκεκριμένο γραφείο ότι μόνο τα ξενοδοχεία 5 αστέρων είναι ασφαλή και από αυτά όχι όλα.

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
:shock::shock::shock: Ελεος καλέ, τι αηδίες σας λένε? Τι σόι επαγγελματίες είναι αυτοί? Ζητήστε άμεσα τα χρήματα σας πίσω, έχετε υπογράψει κάτι και σας δεσμεύει? Σε παρακαλώ αν θες στείλε μου με ΠΜ το όνομα του πρακτορείου ώστε να το αποφύγω αν χρειαστεί στο μέλλον. Τώρα για το πού να πάτε. Αίγυπτο το καλοκαίρι θα δεινοπαθήσετε από τις υψηλές θερμοκρασίες.

SUMMER

Member
Εμείς δεν έχουμε υπογράψει αλλά έχουν υπογράψει αυτοί που έδωσαν το ποσό. Το πρακτορείο δύσκολα θα το συναντήσεις γιατί είναι στην Πελοπόνησσο, στο τόπο καταγωγής αλλά όχι διαμονής μας. Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα για να μην φέρω σε δύσκολη θέση τους κουμπάρους μου. Τι φταίνε και αυτοί αν οι άλλοι είναι γύφτοι. Τα παιδιά ένα δώρο θέλανε να μας κάνουν, που να το φανταστούν.
Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιος προορισμός με παραλίες, έτσι όπως το θέλουμε να κλείσω από αυτούς τα εισητήρια και μετά έχετε να μου προτείνεται κανένα καλό ξενοδοχείο. Ισχύει ότι μόνο τα 5 άστερα είναι αξιόπιστα?

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
^Καταρχήν να ζήσετε!
Από επιλογές έχεις αρκετές: Ντουμπάι, Τυνησία, Μαρόκο, Κανάρια Νησιά.
Θα σε βοηθήσουν και οι υπόλοιποι που είναι ειδικοί.Πάντως μην το βάζεις κάτω, κάντους ρεζίλι.
γαμηλιο στο ντουμπαι???????????????????????? ε μόνο αυτό δεν είχαμε διαβασει εδω μέσα...:rolleyes:

(θα μπει ο traveller θα το διαβάσει και θα χουμε ντραβαλα... και είναι και σε κρίσιμη ηλικία και με ένα jet lag στο κεφάλι... :shock:)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Ισχύει ότι μόνο τα 5 άστερα είναι αξιόπιστα?
ΟΧΙ βέβαια! Εμείς ποτέ δεν έχουμε κλείσει σε 5στερα και έχουμε μείνει ευχαριστημένοι! Απλά μυρίζομαι ότι θέλουν να σας "τ' αρπάξουν". Επειδή συνήθως κάθε πρακτορείο ειδικεύεται σε συγκεκριμένους προορισμούς, το συγκεκριμένο ποιους διαφημίζει?

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
^Ναι έχω ακούσει και έχω διαβάσει ότι όλα εκεί είναι τεχνητά και μεγάλα! (Έχει και πολλές ταξιδιωτικές πληροφορίες και ιστορίες το forum, πήγαινε δες, θα εντυπωσιαστείς!)
Φίλε chrikky μία πρόταση έκανα, δε χρειάζεται να κάνεις και έτσι!Εξάλλου είναι ωραίος προορισμός ανεξάρτητα από την ζέστη!Τουλάχιστον θα προτιμούσα Ντουμπάι παρά Αίγυπτο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα