Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Μανη κι από μένα, αλλά θα εμένα πιο νότια, πχ Λιμενι.
Δεν έχω ιδέα από Χαλκιδική Απλά έδωσα ένα παράδειγμα από τα μέρη που ανέφερες.Από 22 έως και 31. Χαλκιδική κοιτάω και εγώ τώρα και διαβάζω τα θέματα εδώ μέσα. Να υποθέσω ότι προτείνεις δεύτερο πόδι;
Δεν πειράζει. θα το ψάξω. Ήδη το είχα στο μυαλό μου ότι ίσως ήταν καλή περίπτωση να ανακαλύψω μερικά μέρη, ίσως στο δεύτερο πόδι.Δεν έχω ιδέα από Χαλκιδική Απλά έδωσα ένα παράδειγμα από τα μέρη που ανέφερες.
That... last year, φετος μεχρι τελος Οκτωβρίου θα γινετε χαμος απο τουριστες παντουΚαλησπέρα
. Επειδή εκείνη την περίοδο δεν έχει πολύ κόσμο (οι μικρές ηλικίες πχ φοιτητές δίνουν εξετάσεις, τα παιδιά προετοιμάζονται γα την έναρξη των σχολείων κτλπ) θα ήθελα να μου πείτε κάποιο Ελληνικό νησί που να κρατάει ακόμα με αρκετό κόσμο
Μακάρι, ελπίζω να υπάρχουν και Έλληνες και όχι μόνο ξένοι. Σκέφτομαι για Σκιάθο ή για Πάρο απλά επειδή πάνε και πολύ νέος σε ηλικία κόσμος (18 με 35 χρονών και φοιτητές) σε αυτά τα νησιά με προβληματίζει αν θα βρω αρκετό κόσμο...That... last year, φετος μεχρι τελος Οκτωβρίου θα γινετε χαμος απο τουριστες παντου
Το αντίθετο θα πρέπει να σε προβληματίζει τέτοια εποχή που πας.Μακάρι, ελπίζω να υπάρχουν και Έλληνες και όχι μόνο ξένοι. Σκέφτομαι για Σκιάθο ή για Πάρο απλά επειδή πάνε και πολύ νέος σε ηλικία κόσμος (18 με 35 χρονών και φοιτητές) σε αυτά τα νησιά με προβληματίζει αν θα βρω αρκετό κόσμο...
Και ο καιρός είναι καλός, καλύτερος μάλιστα από τους μήνες του καλοκαιριού, αλλά σίγουρα θα έχει πολύ κόσμο, ειδικά φέτος έτσι όπως έχουν δείξει τα πράγματα. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η σεζόν έχει μεγαλώσει. Θα πήγαινα Πάρο (αφού το θέτεις σαν στόχο) χωρίς να το σκεφτώ.Καλησπέρα
Λόγω του ότι δεν κατάφερα να πάω καλοκαιρινές διακοπές μέσα στο καλοκαίρι, σκοπεύω να πάω την μεθεπόμενη εβδομάδα για 5 με 6 μέρες ανάμεσα σε 3 και με 11 Σεπτεμβρίου περίπου . Ελπίζω ο καιρός να είναι ακόμα καλός .