latina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- κούβα και ινδία
δεν θελω τετοια!δεν θελω τετοια!!να αφησετε ησυχο τον ανθρωπο να εκφραστει!!!Εχω μια ελπιδα
δεν θελω τετοια!δεν θελω τετοια!!να αφησετε ησυχο τον ανθρωπο να εκφραστει!!!Εχω μια ελπιδα
θανο, τωρα διαβαζα για ταραγονα!!πες εντυπωσεις και πως πηγες μεχρι εκει!!...ναι με πολύ άγριες διαθέσεις...
και που δεν φωτογραφήθηκε το μπλουζάκι!
στο μοναστήρι Μονσερά χτες, στους καστεγιέρ της Ταραγκόνα προχτες, στην Σαγράδα Φαμίλια by night απόψε!
Αλλά ολοι σας δεν καταλάβατε κάτι: το μπλουζάκι κάνει αγώνα δρ'ομου, ωστε να μπει μνημείο απο την Βαρκελώνη στο λογότυπο του τράβελστορις, νομίζω οτι το δικαιούται το καημένο!
αναλυτικες εντυπωσεις λιαν προσεχώςθανο, τωρα διαβαζα για ταραγονα!!πες εντυπωσεις και πως πηγες μεχρι εκει!!
το μονσερατ αξιζε??
Θάνο, χαίρομαι που περνάς καλά και που σου άρεσε το Μοντσεράτ...αναλυτικες εντυπωσεις λιαν προσεχώς
για το μονσεράτ εχω να σου πω το εξης:
βάλε μετέωρα εις το τετράγωνο συν λίγο Γκραν Κάνυον απο ΗΠΑ ισον μονσεράτ!
αλλά αξίζει κάθε σεντ, και κάθε λεπτό και κάθε στιγμή...
προσπαθώ να βρω λογια να το περιγράψω αλλά δυσκολεύομαι αρκετά!
τα μπρούτζινα υπάρχουν και στην girona. και μάλιστα παρα πολλα!!!ναι Πανδώρα εχεις δικαιο...
Και φυσικά την υπεροχη Νόβα Ραμπλα με τους μπρούτζινους Καστεγιέρ.
Φωτο-λεπτομέρειες προσεχώς!
τη Barceloneta τη θεωρώ μια χαρά για μπάνιο (υπάρχουν πολύ χειρότερες και πιο βρώμικες παραλίες) έχει ωστόσο ένα ενοχλητικό σημείο: δεκάδες τύπους που γυρνάνε με δυο μπύρες στο χέρι και προσπαθούν να τις πουλήσουν στους λουόμενους, ή φιλιπινέζες που κάνουν μασάζ για €15... Για περισσότερη ησυχία, όσο αυτό είναι δυνατό στη Βαρκελώνη, πήγαινε κατά μήκος της ακτής και προς βορρά1)Από παραλίες τι λέει η Βαρκελώνη? Αξίζει κανείς να πάει για μπάνιο π.χ. στην Barcelonetta?
...
4) Γνωρίζοντας ότι δεν πολυμιλούν Αγγλικά εκεί, πως ζητάς έναν παγωμένο καφε?αν και νομίζω κάπου θα συναντήσω Starbucks