• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία Καλοκαιρινές διακοπές στη... Βαρκελώνη

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
μπα εγώ νομίζω ο θάνος και το μπλουζάκι θα επιστρέψουν με άγριες διαθέσεις...:bounce:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
...ναι με πολύ άγριες διαθέσεις...
και που δεν φωτογραφήθηκε το μπλουζάκι!
στο μοναστήρι Μονσερά χτες, στους καστεγιέρ της Ταραγκόνα προχτες, στην Σαγράδα Φαμίλια by night απόψε!

Αλλά ολοι σας δεν καταλάβατε κάτι: το μπλουζάκι κάνει αγώνα δρ'ομου, ωστε να μπει μνημείο απο την Βαρκελώνη στο λογότυπο του τράβελστορις, νομίζω οτι το δικαιούται το καημένο:haha::D:cool:!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
...ναι με πολύ άγριες διαθέσεις...
και που δεν φωτογραφήθηκε το μπλουζάκι!
στο μοναστήρι Μονσερά χτες, στους καστεγιέρ της Ταραγκόνα προχτες, στην Σαγράδα Φαμίλια by night απόψε!

Αλλά ολοι σας δεν καταλάβατε κάτι: το μπλουζάκι κάνει αγώνα δρ'ομου, ωστε να μπει μνημείο απο την Βαρκελώνη στο λογότυπο του τράβελστορις, νομίζω οτι το δικαιούται το καημένο:haha::D:cool:!
θανο, τωρα διαβαζα για ταραγονα!!πες εντυπωσεις και πως πηγες μεχρι εκει!!
το μονσερατ αξιζε??

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
θανο, τωρα διαβαζα για ταραγονα!!πες εντυπωσεις και πως πηγες μεχρι εκει!!
το μονσερατ αξιζε??
αναλυτικες εντυπωσεις λιαν προσεχώς

για το μονσεράτ εχω να σου πω το εξης:
βάλε μετέωρα εις το τετράγωνο συν λίγο Γκραν Κάνυον απο ΗΠΑ ισον μονσεράτ!

το σύστημα τιμολογησης εισοδου στο μονσεράτ χρειάζεται λίγο γνώσεις πανεπιστημίου και άνω που θα το αναλύσω και αυτο προσεχώς,,,
αλλά αξίζει κάθε σεντ, και κάθε λεπτό και κάθε στιγμή...

προσπαθώ να βρω λογια να το περιγράψω αλλά δυσκολεύομαι αρκετά!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
αναλυτικες εντυπωσεις λιαν προσεχώς

για το μονσεράτ εχω να σου πω το εξης:
βάλε μετέωρα εις το τετράγωνο συν λίγο Γκραν Κάνυον απο ΗΠΑ ισον μονσεράτ!
αλλά αξίζει κάθε σεντ, και κάθε λεπτό και κάθε στιγμή...

προσπαθώ να βρω λογια να το περιγράψω αλλά δυσκολεύομαι αρκετά!
Θάνο, χαίρομαι που περνάς καλά και που σου άρεσε το Μοντσεράτ...:)

Αλλά, βρε θηρίο, πήγες και Ταρραγκόνα? Ανω΄κάτω την έκανες την Καταλωνία τελικά...;):)

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
ναι Πανδώρα εχεις δικαιο...
επιασα ολη σχεδόν την Καταλωνια.
επισκεφτηκα τελικά τις 3 απο τις 4 επαρχίες...
Μονο μια μου ξέφυγε που μου διαφεύγει το όνομά της...

Η Ταραγκόνα είναι μονο μια ωρα δρομος με το Καταλούνια Εξπρές και με 11 Ευρώπουλα πηγαινε ελα...
Και εχει 3 υπεροχες παραλίες.
Και φυσικά την υπεροχη Νόβα Ραμπλα με τους μπρούτζινους Καστεγιέρ.
Φωτο-λεπτομέρειες προσεχώς!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ναι Πανδώρα εχεις δικαιο...

Και φυσικά την υπεροχη Νόβα Ραμπλα με τους μπρούτζινους Καστεγιέρ.
Φωτο-λεπτομέρειες προσεχώς!
τα μπρούτζινα υπάρχουν και στην girona. και μάλιστα παρα πολλα!!!
συνεπώς,κοσμούν και άλλες πόλεις ?:shock:
καλα να περνάς thano!!

t.v.

Member
Έχω βρει άπειρα posts στο forum σχετικά με την Βαρκελώνη..τόσες σελίδες που δεν ξέρω αν θα προλάβω να τις διαβάσω μέχρι τις αρχές Αυγούστου που θα πάω :lol: Ήδη διάβασα μερικά και πρέπει να ομολογήσω ότι επικρατεί μία μίνι σύγχυση στο κεφάλι μου (που προφανώς οφείλεται στο ότι έριξα μια ματιά και σε 2-3 ξένους ταξιδιωτικούς οδηγούς). Επειδή όμως πρέπει να κλείσω ξενοδοχείο σήμερα, έχω μία γρήγορη και απλή ερώτηση: σε ποια περιοχή υπάρχουν τα περισσότερα μνημεία, νυχτερινά μαγαζιά κτλ, ώστε να ψάξω πρώτα εκεί? Θα προτιμούσα να μένω κάπου όπου να μπορώ να πηγαίνω με τα πόδια στα βασικά αξιοθέατα, μαγαζιά κτλ.
Ευχαριστώ.

evangelos30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Ταυλάνδη
Καλησπέρα,
Και γω με τόσα που διάβασα για Βαρκελώνη μπερδεύτηκα και δεν ξέρω τι θα πρωτοδώ και που να πρωτοπάω τις 5 ημέρες που θα βρεθώ εκεί...Βέβαια σημείωσα αρκετά από τα μέρη που αναφέρουν τα παιδιά που έχουν ήδη πάει και βλέπουμε...Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι:
1)Από παραλίες τι λέει η Βαρκελώνη? Αξίζει κανείς να πάει για μπάνιο π.χ. στην Barcelonetta?
2)Από νυχτερινή ζωή? Ποια είναι η κατάλληλη και πιο ασφαλή περιοχή όπου μπορείς να έχεις αρκετές επιλογές?
3)Υπάρχει κάποια περιοχή όπου μπορείς να πας και θα συναντήσεις Έλληνες? (Ρωτάω μιας και θα πάω μόνος μου τέλος του μήνα)...
4) Γνωρίζοντας ότι δεν πολυμιλούν Αγγλικά εκεί, πως ζητάς έναν παγωμένο καφε?αν και νομίζω κάπου θα συναντήσω Starbucks:haha:
5) Εκτός από τα tapas, τι άλλο προτείνετε για φαγητό?
6) Σουβενίρ από που συμφέρει να ψωνίζει κανείς?
Δε μου έρχετε κάτι άλλο τώρα στο μυαλό...Θα περιμένω να δω τις απαντήσεις σας...

ευχαριστώ:)

getxowoman

Member
Πολλα απο τα ερωτηματα σου εχουν ηδη απαντηθει στο γκρουπ βαρκελωνοπληκτοι,οποτε κανε τον κοπο να τα διαβασεις εκει. Οσο για μπανιο στη Μπαρτσελονετα,οχι δε το προτεινω για μπανιο ειδικα μετα τις 15 του Ιουλη,πολυ βρωμια.
Ναι εχουμε και starbucks και ναι φερε και ενα λεξικο μαζι σου. Για το ερωτημα που θα βρεις Ελληνες,αν εννοεις μονιμους κατοικους δε ξερω,αλλα ειναι η πολη ειναι γεματη Ελληνες τουριστες,οποτε ανοικτα τα αυτια σου.

Ταξίδι-Όνειρο
Σκανδιναβία, Ιρλανδία
1)Από παραλίες τι λέει η Βαρκελώνη? Αξίζει κανείς να πάει για μπάνιο π.χ. στην Barcelonetta?
...
4) Γνωρίζοντας ότι δεν πολυμιλούν Αγγλικά εκεί, πως ζητάς έναν παγωμένο καφε?αν και νομίζω κάπου θα συναντήσω Starbucks:haha:
τη Barceloneta τη θεωρώ μια χαρά για μπάνιο (υπάρχουν πολύ χειρότερες και πιο βρώμικες παραλίες) έχει ωστόσο ένα ενοχλητικό σημείο: δεκάδες τύπους που γυρνάνε με δυο μπύρες στο χέρι και προσπαθούν να τις πουλήσουν στους λουόμενους, ή φιλιπινέζες που κάνουν μασάζ για €15... Για περισσότερη ησυχία, όσο αυτό είναι δυνατό στη Βαρκελώνη, πήγαινε κατά μήκος της ακτής και προς βορρά
Όσον αφορά τα αγγλικά, όλοι οι Καταλανοί τα μιλούν, άλλος καλύτερα κι άλλος χειρότερα, γιατί είναι πλέον υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία. Αν κάποιος ντόπιος δεν μιλάει αγγλικά, μάλλον θα είναι γιατί είναι μεγαλύτερης ηλικίας ή πήγε σχολείο εκτός Καταλωνίας (ή ήταν πολύ κακός μαθητής ;)). Οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος
vasilis400

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom