ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Ε τοτε παμε οπως ειμαστε να ριξουμε μια βουτια στα καταγαλανα νερα της Icaria Beach
4) Γνωρίζοντας ότι δεν πολυμιλούν Αγγλικά εκεί, πως ζητάς έναν παγωμένο καφε?αν και νομίζω κάπου θα συναντήσω Starbucks
5) Εκτός από τα tapas, τι άλλο προτείνετε για φαγητό?
παγωμενο καφε και καπουτσινο ακριβως εξω απο το σταθμο του μετρο jeume στην πλατεια .απο φαγητο οσες φορες δοκιμασα τοπικη κουζινα απογοητευτικα ευτυχως υπηρχαν τα ιταλικα .για θαλασσινα και φτηνα (4 ατομα με κρασι 60 ευρω) la paradeta.
Σωστός! Για το εστιατόριο θα αναφέρεσαι στο Bulli φαντάζομαι, που όχι μόνο τα ακουμπάς, ξεπαραδιάζεσαι κανονικά και με το νόμο. Υπάρχουν, ωστόσο, πολύ καλά μέρη για φαγητό (στο παλιό λιμάνι π.χ. το Gavina είναι ένα κι ένα) ή καφέ στην πόλη. Άλλωστε, θα πας που θα πας μέχρι τη Βαρκελώνη, πάλι starbucks θα ψάχνεις;Η καταλανικη κουζινα θεωρειται μια απο τις καλυτερες της χωρας και εντελως τυχαια,εντελως ετσι,στην Καταλωνια υπαρχει το καλυτερο εστιατοριο του κοσμου,βεβαια τα ακουμπας εκει.
μπανάκια είχα κάνει στην καβάλα στις περιοχές του λευτεράκη...με αφορμή τον τίτλο του topic
θέλω να ρωτήσω έχει λογική για κάποιον να φύγει μεσα στο καλοκαίρι απο την ελλάδα για να πάει στην βαρκελώνη να κάνει μπάνια !!!!!!
έχουμε τρελαθεί εντελώς ?
για μένα προσωπικα...καμμια λογική..αλλά ο καθένας όπως το σκεφτεται και του αρέσει...με αφορμή τον τίτλο του topic
θέλω να ρωτήσω έχει λογική για κάποιον να φύγει μεσα στο καλοκαίρι απο την ελλάδα για να πάει στην βαρκελώνη να κάνει μπάνια !!!!!!
έχει λογική αν σκεφτείς ότι οι περισσότεροι παίρνουν την άδειά τους το καλοκαίρι αν θέλει, λοιπόν, να πάει Βαρκελώνη (και καλά κάνει), μάλλον μόνο τότε μπορεί να το κάνειμε αφορμή τον τίτλο του topic
σωστό βρε παιδιά .εξάλλου μπορει να μην έχουν όλοι θάλασσα στα μέρη τους,άρα γιατι να μην κάνουν και μια βουτιά στη Βαρκελώνη?εγώ ήμουν εκεί τέλος Ιουνίου και οι παραλίες ηταν γεμάτες κόσμο,κυρίως τουρίστες.το ίδιο και τα παραλιακά ξενοδοχεία.για να πω βέβαια την αλήθεια εγώ δεν βούτηξα ούτε το δακτυλάκι μου ,αλλά για νυχτερινή ρομαντζάδα ήταν ότι πρέπειέχει λογική αν σκεφτείς ότι οι περισσότεροι παίρνουν την άδειά τους το καλοκαίρι αν θέλει, λοιπόν, να πάει Βαρκελώνη (και καλά κάνει), μάλλον μόνο τότε μπορεί να το κάνει
Αυτοι που κανουν μπανιο στην παραλια της Βαρκελωνης εχουν ενα και μονο σκοπο στο μυαλο τους!! Να γινουν κατοικοι Αφρικης γιατι το χρωμα του δερματος τους θα εχει αλλοιωθει πολυ απο την βρωμα!!σωστό βρε παιδιά .εξάλλου μπορει να μην έχουν όλοι θάλασσα στα μέρη τους,άρα γιατι να μην κάνουν και μια βουτιά στη Βαρκελώνη?εγώ ήμουν εκεί τέλος Ιουνίου και οι παραλίες ηταν γεμάτες κόσμο,κυρίως τουρίστες.το ίδιο και τα παραλιακά ξενοδοχεία.για να πω βέβαια την αλήθεια εγώ δεν βούτηξα ούτε το δακτυλάκι μου ,αλλά για νυχτερινή ρομαντζάδα ήταν ότι πρέπει