katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Μετά από το Μονακό και το Βατικανό (παίρνω το ψωμί άλλων, το ξέρω )
Σ'ευχαριστώ κορίτσι.Τελεια όλα, περιγραφές και φωτογραφίες.
Η Μάλτα δε μοιάζει μόνο, είναι η πιο πυκνοκατοικημένη χώρα της Ευρώπης.
Ναι είμαι λίγο αμείλικτος! Λίγο όμως ε!Εσύ παιδί μου είσαι χειρότερος απο εμένα ! Και εγώ κάνω πρόγραμμα και μάλιστα είμαι αυστηρή ως προς αυτό, αλλά μερικές φορές κάνω κάτι ξεστρατίσματα
Α εντάξει πήρα την απάντηση μου. Γάτα είσαιΜετά από το Μονακό και το Βατικανό (παίρνω το ψωμί άλλων, το ξέρω )
Ευχαριστω αγαπητεόπως πάντα, περιεκτικότατος και φωτογραφότατος . μπράβο Γιαννάκο, εγώ αναμένω Σικελία.
Και εγώ αυτό περιμένω !!! Όχι οτι δεν απολαμβάνω την εξιστόρηση της Μάλταςόπως πάντα, περιεκτικότατος και φωτογραφότατος . μπράβο Γιαννάκο, εγώ αναμένω Σικελία.
Αααααα! Όχι άλλοι να είναι μέλη του fun club κι άλλοι να έχουν σπέσιαλ αφιερώσεις! Δεν είναι πρέπονΕυχαριστω αγαπητε
Ξερω εισαι fun της Ιταλιας. Η Σικελια αργει ακομα. Αλλα οταν ερθει η ωρα θα σου αφιερωσω τα κεφαλαια που θα ανεβασω.
Σ'ευχαριστω ΚιτσοΦοβερες φωτογραφιες!! Συνεχισε συνεχισε!!!
Ευχαριστω Γιαννη! Εχω πιασει την δροσερη θεση του καναπε και απολαμβανω μεσαιωνικες βολτες χωρις να ιδρωνωΣ'ευχαριστω Κιτσο
Φυσικα και θα συνεχισω
Τέλη Ιανουαρίου που έψαχνα για δωμάτιο πίστευα πως θα βρω οικονομικά καταλύματα στη Βαλέτα. Όμως οι διαφορές ήταν πολύ μεγάλες σε σχέση με τη Σλιέμα. Αν έβρισκα κάτι καλό και στα μέτρα μου θα επέλεγα Βαλέτα. Αλλά να σου πω την αλήθεια, όπως περιγράφω και στην ιστορία τελικά για διαμονή και ειδικά καλοκαίρι προτιμώ τη Σλιέμα. Τους λόγους τους εξήγησα. Για χειμώνα ή Φθινόπωρο ναι θα προτιμούσα να μείνω στην ατμοσφαιρική Βαλέτα.Ευχαριστω Γιαννη! Εχω πιασει την δροσερη θεση του καναπε και απολαμβανω μεσαιωνικες βολτες χωρις να ιδρωνω
Θελω ομως να μου πεις πως και δεν επελεξες τη Βαλετα για διανυκτερευση.
Το κοστος η μηπως κατι αλλο;